Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első autóbérlés? (segítséget...

Első autóbérlés? (segítséget kérnék)

Figyelt kérdés

Tehát most bérelnék először autót, de vannak félelmeim a dologgal kapcsolatban.

Leginkább olyasmira gondolok, hogy olyan károkat is velem akarnak kifizettetni amiket nem én okoztam, vagy egyéb hasonló átvágások.

Igazából a kérdésem, hogy az autóbérlés egy -átvágás tekintetében- veszélyes dolog, vagy nem jellemző, hogy ilyen módon akarnának lehúzni?

Nektek melyik cég vált be Budapesten?

Segítségeteket előre is köszönöm!

2015. nov. 2. 21:06
 1/6 anonim ***** válasza:
En eddig csak kulfoldon bereltem autot, minden esetben problema nelkul, a megbeszeltek szerint zajlott a dolog. Ugyanakkor kizartnak tartom, hogy a magyar ceg nem probal meg lehuzni valahogy...
2015. nov. 2. 21:17
 2/6 A kérdező kommentje:

Hát ezaz..

Egyébként még annyival egészíteném ki a kérdést, hogy a kauciót nem kérő cégekkel mi a helyzet?

Nekem most óriási segítség lenne ha nem kéne nagy hirtelenjében elővarázsolnom 50-100 ezer forintot(még ha vissza is jár), de ehhez mégkevesebb bizalmam van.

2015. nov. 2. 21:27
 3/6 anonim ***** válasza:
Ahol én béreltem, 30 ezret kellett letenni egy Suzukiért, valahol a 17. kerület szélén. Szerintem teljesen korrekt.
2015. nov. 2. 21:42
 4/6 anonim ***** válasza:

Termeszetesen amikor kibereled az autot, odasetaltok az alkalmazottal a kocsihoz es te korbejarod es minden horpadast/karcolast/hianyzo elemet feljegyeztek a papirra, amit aztan alairsz es csak UTANA ulsz be es hozod el (a papir masolatat a kolcsonzo megtartja, hogy utolag ne tudj rajta jelolgetni).

A felniket is nezd meg ha le van padkazva azt is jelezd a papiron. En kulfoldon elek, nem tudom a tankolasnal mi a szokas otthon, de en mindig lefotozom a benzinmutatot es pont annyival viszem vissza a kocsit, amivel elhoztam de altalaban a papiron be is jelolik hogy mennyin all a benzinmutato, de mielott elhozod nezd meg, hogy jot jeloltek-e be. Erted, bejeloli, hogy tele van, te hiszel neki mert olyan bajosan mosolyog es 20 km-rel arebb veszed eszre hogy ures a tank...

Ha leparkolod a berautot valahol es valaki megkarcolja, akkor a javitas koltsege a te sarad lesz, kiveve ha megveszed a kolcsonzo altal nyujtott biztositast, ami ilyen karokat fedez.

2015. nov. 3. 21:34
 5/6 anonim ***** válasza:

"Ugyanakkor kizartnak tartom, hogy a magyar

ceg nem probal meg lehuzni valahogy..."

Én még csak Magyarországon mertem bérelni és semmi gond nem volt. 50e kaució kellett, plusz benzint és autópálya matricát én vettem. Ezen kívül csak a bérleti díjat kellett fizetni. 3500/nap volt a legolcsobb szutyok Suzuki Swift, 5-6000/nap a normálisabb, kényelmesebb, nagyobb, biztonságosabb autó. Semmi lehúzás nem volt.

2015. dec. 25. 22:01
 6/6 anonim válasza:

Figyelem! Ha 9 személyes furgont vagy kisteherautót szeretnél bérelni akkor NE a teherautobérlés.net- et válaszd!

Saját tapasztalat alapján , az említett cég, NEM korrekt. Náluk az nem számít ha te vársz az autóra 1 órát,

az sem számít ha úgy kapod meg hogy nincs tele a tank, de Te vidd vissza az autót iroda zárásig, és tankold is csurig.

Mert ha nem pót díjat számolnak fel. Konkrétan 18:30-kor hoztam el az autót és másnap percre pontosan 18:30 ra vittem

vissza, aza 24 órán belül, mégis pótdíjaztak. 5000Ft-ot.

Az irodavezetőjük azt mondta "Elég nagy cég vagyunk hogy ezt megtehetjük!"

Megtehetik hogy ilyen INKORREKTEK! Az áraik sem túl jók, így ha nem akarjátok,

hogy kihasználjanak akkor ne szerződjetek velül!

Ez csak egy tipp, nem muszály megfogadni....

2015. dec. 31. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!