Nem folyik le a benzin a kocsiba?
Figyelt kérdés
Sehogy nem tudom tankolni az autot vagy nagyon lassan , kuton lehetetlen mert lekattan a pisztoly, es csak nagyon lassan engedi , akkor is ameddig meg nem tellik a cso amibe folyik a benzin, ugyan ez ha kannaval toltom, folyik egy darabig majd feljon a beontonyilasig, es nem folyik semmi sehova , 6-7ora utan ha nem megyek az autoval talan fel litert ujra ra tudtam tolteni ma reggel ez mitol lehet ???2015. nov. 2. 08:51
1/2 anonim válasza:
a tankban van egy un: légzőcső . többnyire az dugul el
ha nem tudod kipiszkálni, tank le.
2/2 egySanyi válasza:
Astrába nekem is állandóan lekattan, de nekem szerencsére elég úgy 3 havonta egy 10 liter azt meg szép lassan lecsurgatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!