Simsont csak 16 éves kortól lehet vezetni?
Figyelt kérdés
Néztem ,hogy 14 éves kortól lehet moped és segéd motorkerékpárt vezetni AM kategóriás jogsival akkor Simsont csak 16 éves kortól lehet?2015. nov. 1. 22:41
1/20 anonim válasza:
A Simson segédmotoros kerékpár. Tehát 14.
2/20 anonim válasza:
Vezetni onnantól lehet hogy leérnek a lábaid legalább a pedálokig. Igazolványt ami felhatalmaz arra hogy közúton vezesd 14 éves kortól kapsz ha levizsgázol.
3/20 anonim válasza:
Annyiból jogos a kérdés, hogy valóban voltak hatósági jelzéssel (rendszámmal)vizsgáztatott Simsonok, amelyekre már kevés az AM kategória, bár ilyet én már nagyon régen nem láttam.
4/20 A kérdező kommentje:
De azt olvastam ,hogy segédmotor kerékpárnak az számit aminek legalább 3 kereke van stb.
Ezér agodtam akkor annak számit?
2015. nov. 1. 23:02
5/20 anonim válasza:
A jogosítvány megszerzéséhez olvasni és szöveget értelmezni tudni kell.
" olyan két, három, vagy négykerekű jármű, amelyet 50 cm³"
A felsorolás megvan? :D
6/20 A kérdező kommentje:
Értem jogsi megszerzéséhez milyen felszerelés kell ? a vizsgához?
2015. nov. 1. 23:32
8/20 A kérdező kommentje:
Mivan? az érdekel hogy kelle e bukosisak vagy adnak e stb.?
2015. nov. 2. 14:18
9/20 anonim válasza:
Még a benzint is neked kell megvenned amit elhasználsz!!
10/20 A kérdező kommentje:
Komolyan?
2015. nov. 2. 14:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!