AC pumpat kiprobalhatom-e 230V-os feszultseg (konnektor-bol) 12V-os adapterre kotve hogy mukodik-e?
Ezt honnan tudod hogy 5Amper kell neki? Neztem de nem volt rairva semmi egyeb csak annyi hogy 12V.
24 Voltossal is mukodtetheto ha a 24 voltos nem tudna 5 Ampernel tobbet?
Esetleg van olyan professzionalisabb univerzalis adapter vagy tapegyseg ahol szabalyozhato a kimeneti feszultseg es hogy mennyi ampert adjon? Mi ennek a gepnek a neve?
A halozat (konnektor) hany ampert tud?
Hm..
Nagyon nincsenek helyén a kérdéseid.
Sorjában: a 230V-os hálózat konnektora tudja általában a 16A-t. Ez kb. 3600W teljesítményt jelent.
12V-n ugyannnyi 300 A!
De! Az autók névlegesen 12V-osak ugyan, de a menetközben a feszültség folyamatosan 14V felett van 1-2 tizeddel.
Úgyhogy max. 14V-ot küldhetsz rá, többet nem.
Honnan veszem az 5A-t?? Tippeltem, mint minimum, azzal a feltételezéssel, hogy neked úgy sincs olyan tápegységed.
Nekem van, tudja a 20A-t. Áramkorlátja nincs (persze 20-nál nem ad többet).
Végkövetkeztetés: ne próbáld, ha nincsenek meg az eszközeid, de tudnod kell, hogy benzin nélkül sem járatható, de minimum nagy a kockázata.
"Esetleg van olyan professzionalisabb univerzalis adapter vagy tapegyseg ahol szabalyozhato a kimeneti feszultseg es hogy mennyi ampert adjon? Mi ennek a gepnek a neve?"
Igen, van, labortápegység a neve:
Mindent tud, amit kérsz 10A-ig bezárólag.
Azért lehet olcsóbbat is találni a Vaterán, meg talán újonnnan is.
Koszi a valaszokat!
"tudnod kell, hogy benzin nélkül sem járatható, de minimum nagy a kockázata."
vizzel gondoltam
Dragak ezek a a cuccok!
A legolcsobb megoldas edddig ha veszek egy aksit vagy kiveszem az autobol XD
Néha úgy érzem, csak én tudok (van türelmem) a neten keresni...
Tessék:
Azért nem kell elhinni, ami rá van írva, de 14-15A-t biztos tud.
Feszültsége állítható szűkebb határok között 11-14V.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!