Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen városi kisautók vannak...

Milyen városi kisautók vannak 500. 000 ft. -ig?

Figyelt kérdés

Munkába járásra kellene. Amire én gondoltam:

1999-2002 között

Smart ForTwo

Ford Ka

Opel Corsa B

Hasonlót szeretnék csak nem tudom műszakilag melyik megbízhatóbb ilyen idős korban? Vagy más típus?

2015. nov. 1. 18:52
 1/7 anonim ***** válasza:
Suzuki Altót is felveheted a listára, esetleg a Fiat Seicentót, ha tényleg kis kocsit szeretnél.
2015. nov. 1. 19:00
 2/7 anonim ***** válasza:
69%
Bár ha Seicentót veszel,akkor számíts arra, hogy ha beléd megy egy 3 éves kisgyerek a triciklijével, szörnyethalsz, mert annyira összetörik a kocsi.
2015. nov. 1. 19:03
 3/7 anonim ***** válasza:

A Smartot húzd ki, mert a javítások váratlan összegbe is kerülhetnek.

A Ford Ka és Corsa B jó. A Suzuki Alto is megfelelő, Hyundai Atos, Kia Picanto, Renault Clio és Twingo, Fiat Panda.

2015. nov. 1. 19:11
 4/7 anonim ***** válasza:
Nissan Micra. Mindegyiknél sokkal jobb.
2015. nov. 1. 19:13
 5/7 anonim válasza:
Twingo
2015. nov. 1. 19:14
 6/7 mennikéne ***** válasza:
Honda Logo, Jazz volkswagen polo(bár 150e km fölött nagyszervíz kilátásban) Nissan Micra sem rossz bár 500 ig szerintem fostartályt kapsz szétült,cigizett,szült állapotút. Fordot szeritnem felejtsd el akkora hulladékok legyen az új vagy régi hogy az eszméletlen. Németet nézz ami nem Ford de leginkább japán autóra beszélnélek rá ha közöm lenne hozzá
2015. nov. 1. 20:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Punto II
2015. nov. 1. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!