Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Érdemes már felrakni a téli...

Érdemes már felrakni a téli gumikat?

Figyelt kérdés

Délután még simán 15 fokok vannak, ami nem indokolja. De reggelente még akár fagy is lehet, lehetnek lefagyások és végül is már november van. Pár héten belül még akár hó is eshet.

Nem tudom eldönteni, hogy átszereljem ma, vagy várjak még vele pár hetet...

2015. nov. 1. 07:24
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Egész nyugodtan le lehet pontozgatni, a legkevésbé sem érdekel.

Csak majd ha a sz.rrá kopott gumid miatt problémád lesz, akkor nem tudom kit fogsz majd lepontozni.

2015. nov. 1. 17:04
 22/25 anonim ***** válasza:

14: Napi 240-eket autózol pályán és fillérbaszóskodsz a gumin? Felnit fényeztetni bezzeg nem sajnálod a pénzt.

Agyam eldobom tőled...

2015. nov. 1. 17:11
 23/25 anonim ***** válasza:
19: A mostani autómon 19-es Michelin Latitude (a téli és a nyári is) van, ez a 3. szezonja, de jövőre már cserélem, úgyhogy szerintem ezt hagyjuk...
2015. nov. 1. 17:24
 24/25 bp1985 ***** válasza:
Ilyen gumival a kapuig nem megyek el a garázstól, nemhogy autópalyára. Nekem is 18-as kerekeim vannak, 2 évnél tovább nem használom...
2015. nov. 2. 08:46
 25/25 Tomcatters ***** válasza:
En gumiaim most 5 évesek és meg mindig van rajtuk kb 5-6 mm , de kovetkező szezonra en is cserélem :) pedig meg elmennenek tuti gond nélkül :)
2015. nov. 2. 09:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!