Egy tavaszi üzembehelyezés esetén milyen alkatrészeket kell kötelezően kicserélni a motoron? (várom a motorosok válaszát)
Felújítani a tavaszi szezonra.
Yamaha DT 50 SM-em van 2007-es.
Pl olajcserék,hűtőfolyadék,fékfolyadék ilyeneket tudom.
De olyanra vagyok kíváncsi amit a blokkon belül kell.pl tömítések,szimeringek ilyenekre vagyok kíváncsi.amiket kötelező kicserélni
Az ilyen cuccokra megadja a gyártó a csereperiódust vagy a javítási időközöket.
A szezonra felkészítés és a szezon utáni elrakás más tészta, mint egy felújítás vagy egy javítás. Egyiket sem szabad túlzásba vinni: ha jártál már magyar tanműhelyben, akkor láthattál "agyonszerelt" részegységeket. Addig-addig szereli azokat a sok kéz, amíg ez-az elkopik, elgörbül, megütődik.
Most a szezon végén körültekintően kell elrakni, tavasszal csak pár apróságot kelljen átnézni-megkenni.
A blokkon belül se szerelj csak azért, mert szerelni akarsz. Amit cserélni kell csere, a többi maradjon csak a helyén, főleg egy ilyen fiatal motoron.
Ha szerelgetni akarsz, akkor adok 4e forintért két fél Komárt, azokat szétszedheted-összerakhatod akárhányszor, a mostaninál rosszabb állapotban úgysem lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!