Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nem lehet ezt a három...

Miért nem lehet ezt a három infót kiírni autóhirdetésnél kötelezően?

Figyelt kérdés

HOL van a kocsi helyileg,HÁNY km van benne,MAGÁNSZEMÉLY-e a hirdető?!?!?!Ez olyan nehéz vagy titkos?

Annyi de annyi felesleges telefonálgatástól kímélnék meg az érdeklődőket!

Miért kell állandóan terelni szerintetek?

2012. okt. 19. 17:42
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Az hogy hány km van benne tök mind1 mert úgy is oda pörgetik ahova akarják. Azt hogy hol van tényleg nem lenne hülyeség megadni.

A hirdetés szövegéből sokszor le lehet szűrni hogy kereskedő hirdeti e. A kereskedő odaírja például hogy autóbeszámítás lehetséges, 20% önerővel elvihető. Valamikor a képen is látszik hogy több autó van ott és egy kereskedés telephelyén készültek a fotók.

2012. okt. 19. 18:55
 2/4 anonim ***** válasza:
48%

nem találkoztam olyan oldallal amin nem lehetett...

hasznaltauto-n ami szerintem elég neves azon tuti h kilehet sőt be kell állítani a km-t meg az árat + a leírásban is azt ir amit akarsz( még talán orbánt is szidhatod :) )

2012. okt. 19. 20:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Azt, hogy helyileg hol van, én sem értem, hogy miért nem bírják odaírni. Mintha attól félnének, hogy a szomszéd megtudja, hogy eladó a kocsi. Felhívod, elmondja, hogy az ország másik végén van. Legalább egy megyét odaírna...
2012. okt. 19. 21:03
 4/4 A kérdező kommentje:

Én még azt sem értem hogy a rendszámot mi a francért kell letakarni????

Na mindegy.Első kommentelőnek:Figyelj,nyilván amikor odaírja hogy autóbeszámítás,meg hitel,meg pontos cím,meg nyitvatartás stb,meg a háttérben egy sorban álló autók vannak,kis papírral a szélvédőjük alatt abból én is rájövök hogy kereskedő :))) de sokszor hívtam fel olyat ami magán kertben volt,erdő mellett volt,mezőn volt fotózva és mégis kereskedő volt....

Szóval ez az egész magyar használtautó biznisz egy nagy terelés.Takargatni mindig az takargat,akinek van mit.Utálom hogy állandóan ez megy.

Ha egy kocsi szar sincs vele gond,csak akkor adja el olyan áron is...Csak ehhez kell némi intelligencia és gerincesség.Meg persze belátás hogy ha már évekig nem vigyázott rá,meg nem szervizelte,akkor annak legalább az eladásnál viselje a következményeit.

2012. okt. 20. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!