Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ez a simson S51B motorkerékpár...

Ez a simson S51B motorkerékpár mennyit érhet urak? Jó állapotban van nem csörög minden müködik rajta, indexel mennyit érhet? Index nélkül?

Figyelt kérdés
[link]

2015. okt. 28. 06:36
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Kérdező,neked az index a fétised,vagy mi?!?!Hidd el ,hogy senkit nem érdekel,hogy van-e rajta vagy nincs....ettől egy forinttal nem fog többet érni....
2015. okt. 28. 13:09
 12/22 anonim ***** válasza:
Ez nem befektetés, hogy teszel rá indexet 5000-ért, akkor 5000-rel többet ér. Ennek nem lehet növelni az értékét, olcsó ráfordításokkal, max annyit érsz el ha van 3 tök egyforma és csak a tiéd indexes, akkor azt viszik el előbb. De többért nem tudod adni. A legjobb ha hirdetgeted mindenféle áron, és meglátod.
2015. okt. 28. 13:42
 13/22 A kérdező kommentje:
Nem azt mondom,autosiskolába tanuló motornak jó lenne stb.. én is simoval vizsgáztam,és hát azért elég kopott volt.. néha még 3 madikat se vette és 100 ér vették mondták,passz.. 85-ér lesz meghirdetve örülök ha 70 be elviszik
2015. okt. 28. 14:19
 14/22 anonim ***** válasza:

"autosiskolába tanuló motornak jó lenne stb.. "...na azt hiszem meg van a nap vicce is!!!!

85-ért meghirdetni ezt?!?!?Hát sok sikert az eladáshoz......vagyis a mutogatáshoz!Mert akkor te ezt nem eladni akarod,hanem csak mutogatni,vagy árulgatni....

2015. okt. 28. 14:50
 15/22 joco5582 ***** válasza:
Végül is nem minket kell meggyőzni hanem a leendő vásárlót :). Lehet szerencséd.
2015. okt. 28. 15:22
 16/22 anonim ***** válasza:

Ezt két éve vettem 80.000-ért ilyen állapotban (váz porfestve, tank és deknik metálfényüek, gyárilag 4 sebességes), azóta az indexet és a km.órát én raktam rá. A biciklis km óra pedig lekerült róla.

Íme:

[link]

[link]

2015. okt. 28. 17:52
 17/22 homo ludensz ***** válasza:
Nekem megadatott hogy volt vagy 5 Simsonom. Csak az első volt vadi új és a lefojtott index nélküli mint amit ide feltettél. Akkoriban egy év előjegyzéssel kaptam meg és volt benne egy kis baráti összeköttetés is. Ne becsüljétek le az irányjelző szerepét mert elengedni a kormányt kanyarban vagy ujjal egyet pöccenteni az két dolog. Havas jeges útra gondoltam mert szinte egész évben motorral jártam dolgozni. Az más kérdés hogy a márkagyűjtő rombolásnak fogja mondani az idegen felszereltséget de ezért mondtam hogy nem egyformán ítéljük meg. Kürtöt ne keress mert azt én sem találtam egyiken sem. A következő Simonom már irányjelzős gyújtáskapcsolós és akkumulátoros volt meg 4 sebességes. Akkuról megy a parkfény a féklámpa és persze az irányjelzők. Kicsit bonyolultabb a töltésszabályozót is beleértve. A későbbiek meg már nekem is bonyolultnak tűntek a kis nyomtatott panellel ami a vezérlést intézte. Azután egy 5 sebességes Hercules-Sachs- al (1967.Nünberg) fejeztem be amely sm. létére erőlködés nélkül vitte a 80-at persze csak olyan forgalmi helyzetben amikor szükség volt rá.
2015. okt. 28. 18:20
 18/22 anonim ***** válasza:
fordítva van rajta a gyújtás trafó ez engem alapból taszít mert kitudja mi van még fordítva benne? az ülés alatt fekete kötegelővel sokkal szebb lenne az első lámpán a króm dísz le van festve ez is taszító. Az én simsonom se szép, de már csak a motorja miatt nem adnám el 100 alatt igaz bing karbis, de ahogy megy az hihetetlen érzést nyújt és az enyém se csörög.
2015. okt. 29. 08:35
 19/22 anonim ***** válasza:
Én csak dìcsérni jötem.jol nézki egybe a gép:)☆★
2015. okt. 29. 19:55
 20/22 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm! :) Valószínűleg nem fogom eladni nincs az a pénz amit megadnának érte,inkább spórolok más motorra! :)
2015. okt. 30. 07:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!