Ez a simson S51B motorkerékpár mennyit érhet urak? Jó állapotban van nem csörög minden müködik rajta, indexel mennyit érhet? Index nélkül?
A képet nézve látszik hogy újrafestették,viszont ha minden porcikája eredeti a gumik a feltett irányjelzők stb.
Aki csak motorozni akar annak is más értéket jelent meg a gyűjtőnek is.
Sajnos nem eredeti,ledes indexet kap valószinűleg,én vizsgázoknak ajánlom,én is most vizsgáztam(am) és szerintem 3 sebesség irányjelzök meg minden amit el lehet képzelni,duda nincs :D
Édesapámmal festettük újra,sok munkám van benne!
Sajnos csak használati értéke van, nem olyan patent állapotban van ez a motor. Ráadásul gondolom a dekni alatt 3 sebességes váltó van. A jofogáson nézd meg mennyiért mennek a hasonló motorok, és hirdetgetni kell.
De 70-100 ftos motor nem így néz ki és komolyabb dolgok vannak benne. Ezzel nem azt akarom mondani hogy a motor rossz. Csak szép fényezés, krómok, műszerek, és 4 sebis blokkal lehet komolyabb pénzért hirdetni ezeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!