Az üzemanyag lopásgátlóval ellátott Opelből lehet-e benzint vételezni?
Figyelt kérdés
Opel Combo 1.6 benzinesből akartam kölcsön adni pár litert az ismerősnek, ám a slagot nem tudtam lenyomni a tankba.Van valamilyen módszer,hogy megoldható legyen?2010. márc. 17. 17:47
1/8 anonim válasza:
én nem a tankon keresztül próbálnám meg leszívni, inkább a porlasztó, vagy az injektor elől kötném le a benzincsövet, az elektromos AC pedig gyújtásra elkezd pumpálni.
2/8 anonim válasza:
AC-n keresztűl,AC relé kivesz a táp részt összezárod és már pumpál is.Sima gyújtásra csak tol egyet,abbol soká lesz akár egy liter is.
3/8 anonim válasza:
1848: addig pumpál amíg nyomás alá nem kerül a rendszer. Nyitott csőnél nem kerül nyomás alá.
5/8 anonim válasza:
Másodiknak igaza van, gyujtásra csak pár másodpercig megy az elektromos AC.
Relé ki, rövidrezár.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,tehát akkor a tank felől ne probálkozzak,onnan semmi módszer,viszont az elektromos AC körül minden cső sajtolva van,így nehéz lesz.Gyorsabb módszer?
2010. márc. 18. 17:56
7/8 anonim válasza:
Elől kell lekötnöd a benzincsövet,a motor térben 5perc.
8/8 anonim válasza:
Gyorsabb módszer: Benzinkút, kanna.
Most tényleg van értelme 1 liter benyáért szanaszét barkácsolni a motorteret ?:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!