Milyen autót ajánlotok egy fiatal lánynak?
Szeretnék autót vásárolni (használtban gondolkodok) ,maximum 1milliót szánnék rá.Valami olyan kocsira gondoltam ami keveset eszik(pl:dieseles),nem olyan nagyot,inkább kisebbre gondoltam,de azért nem smart,vagy D.matíz méretűre (imádom a nagy autókat,dehát ez jelen helyzetemben számomra nem megengedett a mai árak miatt..szüleimet nem akarom csődbe vinni..>:D)de azért szeretném ha külsőre is szép lenne.
Adnátok tippeket? Mit gondoltok? előre is köszönöm!
18:04 vagyok
Azt ne mondd nekem, hogy 9 liter, meg 10-11..
Nekem ilyenem van és vegyesben 7, hosszúúton autópálya-főutak 5,8-6 liter, városban 8
Egyébként a BMW-k a nagy motorjaikhoz képest nem esznek sokat, pl a japán autókat jobban kell pörgetni, a BMW alacsony fordulaton elvan, szóval pl a japán 1,6-os megenné a 9-11 litert de ez nem.
Ajánlom mindenkinek, sosem csalódtam még a BMW-mben!
"Ajánlom mindenkinek, sosem csalódtam még a BMW-mben!"
Mert még biztos nem voltál vele a gyári szervizben, hidd el egyszer rákényszerülsz könnybe lábad majd a szemed.
A kérdezőnek: minek vennél autót, szerezz egy pasit akinek van, itt vagyok pl. én..
16:03
Üss baby! Üss!!
18:04 vagyok
Ilyen korú autókkal nem gyári szervízbe mászkálnak az emberek.
De hogy mondjak egy példát:
Német gyári komplett (teljesen új) kipuffogórendszer az autó közepétől a végéig, végdobbal és véggel volt 13 ezer Ft
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!