Milyen autót ajánlotok egy fiatal lánynak?
Figyelt kérdés
Szeretnék autót vásárolni (használtban gondolkodok) ,maximum 1milliót szánnék rá.Valami olyan kocsira gondoltam ami keveset eszik(pl:dieseles),nem olyan nagyot,inkább kisebbre gondoltam,de azért nem smart,vagy D.matíz méretűre (imádom a nagy autókat,dehát ez jelen helyzetemben számomra nem megengedett a mai árak miatt..szüleimet nem akarom csődbe vinni..>:D)de azért szeretném ha külsőre is szép lenne.
Adnátok tippeket? Mit gondoltok? előre is köszönöm!
2010. márc. 17. 17:33
1/17 A kérdező kommentje:
jah és ami 5 ajtós + 5 személyes
2010. márc. 17. 17:33
2/17 anonim válasza:
Toyota Yaris
Chevrolet Spark
Citroen C3
3/17 anonim válasza:
Opel Corsa, VW Lupo, Seat Arosa szerintem ezek között érdemes nézelődni mert viszonylag kis fogyasztásúak, eléggé megbízhatóak. A VW Lupo és a Seat Arosa pl 4 liter gázolajjal eljárnak 100 km-en!
5/17 anonim válasza:
6/17 anonim válasza:
Corvette zr1
Lotus Elise
Ifa v12
7/17 anonim válasza:
8/17 anonim válasza:
18:04-nek!
Ez a BMW lazán becsókolja a 9 L-t 100 km-en, na meg már kopott motorral inkább 10-11 L!
9/17 anonim válasza:
Ja, a BMW-k nagyon sokat fogyasztanak. Pedig olyan szépek *.*
Szerintem valami Opelt keresgélj.
10/17 anonim válasza:
opel corsa,vagy toyota yaris. én ezeket ajánlanám. szerintem mindkettő megy a fiatal lányokhoz,megbízhatóak,nem esznek sokat,és mennek is. francia autót ne vegyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!