Letöltöttem egy waze nevű applikációt (fix illetve mobiltrafit, úttorlaszt, közlekedési dugót hivatott előre jelezni ). kinek mi a véleménye, tapasztalata róla,? Mennyire megbízható
trafira mindig kell számítani,arra nem lehet alapozni hogy a waze-en nem jelölt be senki azon a szakaszon trafit.
a fixek azok megbízhatóak szerintem rajta.
nem nagyon használom amúgy de volt hogy jelezte hogy valami van az egyik úton és tényleg ott volt le robbanva egy kamion.
Online, mobil adatforgalommal a hasznossága attól függ, mennyire gyakori, hogy az útvonaladon kellően sok a waze használó van. Budapesten aránylag sok, alsóbb rendű vidéki utakon ritka.
Közösség nélkül közösségi információ nem igazán van.
A leadott jelentéseket súlyozza a rendszer. A kezdő felhasználó jelentése kisebb figyelmet kap. Azt nem tudom, ha valaki már régi felhasználó, sok pontszáma van, de rendre hülyseégeket jelent, azzl mi történik.
Köszönöm a válaszokat. :) (mobilnetem is van)
Igen az egy buktató sajnos, ha épp te latod meg eloszor a traffit :)
Igazabol sokat a 2/a jarok budapest-retsag között illetve Budapesten belül :) Akkor a lényeg , hogy bejelolik rajta a traffit v barmi mast amit látnak :)
Igen. Torlódást, balesetet, ködöt, úthibákat, stb.
A rendszer olyant is tud, hogy a használók sebességéből kiszámít átlagos haladási időt, s erről tájékoztat is, és esetleg elterelő útvonalat javasol, eleve úgy tervez.
Olyant is csinál, hogy ha mondjuk 70-90 körül autózol, s rövid időn belül lelassulsz, mondjuk 40-re, megkérdezi, hogy dugóba kerültél-e. Rábökhetsz az igenre, nemmel, ha csak azért lassultál, mert mondjuk keresel valamit.
Persze piros lámpáknál nem fog aggódni, meg egyáltalán bármiféle megállásnál sem.
Trafi elkerülésében segíthet, de nem 100%.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!