Milyen téligumit ajánlanátok személygépkocsihoz elég sokat autózom tehát valami jó megbízható gumit szeretnék de olyan nagy a választék, nehéz a döntés esetleg valakinek van tapasztalata?
Én Nokian WRG 2 -t használok 205 55 16-os (Skoda Superb)
Nagyon meg vagyok vele elégedve.
A másik autón Continental gumim van,nagyon jó gumik.
En személy szerint Yokohama W.drive ot használok 225/50 r17 "honda accord"
Nagyon jó a tapadása latyakos, jegkasas jeges uton is .. :) en csak ajanlani tudom :) masikon "corolla" continental wintercontact van 185/55 r15 azt is csak ajanlani tudom szintcugy jol teljesitett eddig havas időben is :)
Nem téli,de nyáriban van tapasztalat. Sose próbálnám ki a Barumot és a kocsimat azzal vettem tavaly.
Na most annyira jó volt, hogy ha új gumit fogok venni akár téli akár nyári 100% az lesz!
Előző mellé csatlakozok így.
Tehát ha a télijük is olyan, mint a nyári akkor Barum!
Simán a 1,5-2X drágább társaival azonosan viselkedik és nem épp kiskocsim van gyenge motorral, hanem 1,5tonnás nagy blokkal.
én viszont télivel járok nyáron is..jelenleg Pirelli van fenn, nagyon jó a vízenfutása(is)
szóval nem biztos hogy márkában kellene gondolkodnod, inkább a boltban nézd végig a mintázatot, tapogasd meg, és a ráragasztott tájékoztató alapján dönts..
arra vigyázz, hogy a zaj jelzés ne legyen 69 dBell felett, mert 2016 januártól már az nem jó érték..
gúglizd be a téli gumik futómintáit, akkor meglátod, hogy miért nem mindegy milyen az igazi hógumi..
7# Egy kérdés
Nem kopik nagyon a teligumi nyari hasznalat során??? Én nem mernem használni nyáron a téli gumit félteném a lagyabb keveréke miatt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!