Ha kiszeretném cserélni a motort ugyanolyanra csak már 16V-re, mi kell hozzá?
Egy régi Renaul Megane 1997 1.6e motor(66kW/8 szelepes).
Tönkrement és szeretném a 1.6 de 16 szelepesre cserélni ami 17 lóerővel erősebb.
Gondolom a motor mellé a vezérlő számítógép csere(ha így hívják-e), de kell a riasztót is cserélni kulcsokkal? Mert a vezérlő gondolom blokkolja a gyújtást amíg nem kapja a kulcsból a kódot...
Bizony kell a zárvezérlő is, mert össze van tanítva az ECU egységgel, de az újabb már nem infrás, és talán még a csatlakozói se passzolnak.
A motortérben is kell egy kicsit faragni, ha pedig közúton akarod használni, a gatyád rámegy az engedélyekre (ha megkapod).
Szlovákiából vagyok, nálunk már lehet cserélni és senkit nem érdekel... Nem értem miért szólna bele valaki hogy mit használok :) De tudom hogy nálatok mindenre keményebb szabályok vannak, mindig csak az embert b*sztatják...
Visszatérve, akkor meggondolandó hogy mire cseréljem...
"kiszeretném cserélni a motort ugyanolyanra csak már 16V-re"
Én is ki szeretném már cserélni a motort ugyanolyanra,csak az már V8 lenne,meg 32V meg stb......
Csak nem ez az autód?
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__728..
Rendben, hogy szlotákiában motorkód van nyilvántartva, de ha vizsgán valaki felnyitja a motorháztetőt, akkor nem nehéz észre venni, hogy más tipusú motor van benne. A K7M703 és a K4M700 látványosan eltér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!