Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Renault megane 1997 nem...

Renault megane 1997 nem birombeinditani az immobiliser miat valakitudna segiteni hol szerelnek ki belole? . Kiszeretnem vetetni belole hogyan lehet?

Figyelt kérdés

#Megane #immobiliser #indutasgatlo #vilogo piroslampa
2015. jan. 6. 21:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nem működik az infra távirányító?
2015. jan. 6. 22:11
 2/14 A kérdező kommentje:
A taviranyito mukodik csereltem elemet bene de nem nyisa az autot a vevovel van valami hogyan lehetne beindutani.
2015. jan. 6. 22:36
 3/14 anonim ***** válasza:
nézd meg még egyszer, mert nem rég egy srácnak is ez volt a gondja, cserélt elemet a távirányítóban, de akkor sem volt jó. megnéztem a távirányítót és a foglalatban az egyik lábat véletlen behajtotta az elem alá. azóta jó. nyugodtan szisztematikusan nézz át mindent. ( a távirányító után a biztosítékokat is a kocsiban) ha végképp nem boldogulsz, bármelyik maszek autó villamossági szerelő megjavítja vagy kiszereli neked nem nagy pénzért.
2015. jan. 6. 22:42
 4/14 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt. mar neztem vilagit a taviranyuto ad jelet kepzeld senki nem valaja hivtam nagy szervizeket is senki nem valalta renault szervizbe meg csak javitanak kb 70- 100 kozot.
2015. jan. 6. 23:04
 5/14 anonim ***** válasza:
az komoly. Szegeden tudnék pár helyet ajánlani.
2015. jan. 6. 23:18
 6/14 A kérdező kommentje:
Az jo lene csak en szolnok megyeben lakom joban jartam volna ha ladat veszek.
2015. jan. 6. 23:27
 7/14 anonim ***** válasza:

"A taviranyito mukodik csereltem elemet bene de nem nyisa az autot"

Kapcsold be a mobilodon a kamerát, és fordítsd felé a távirányítót, majd nyomd meg a gombot. Látnod kell ahogy az infra működik.

A piros visszajelző szokott jelezni, de a kulcs tolla melletti kék infra LED a lényeg.

Az infra távirányítókkal sok a baj, le szokott törni az infra LED forrasztása a panelről, néha pedig a nyomógomb romlik el, és nem nyit. A javítása nem túl macerás, párszor kellett nekem is javítanom. Ha pedig nem nyit infrával, akkor nem kapcsol ki az immo.

Ha az infra netán működne, akkor a tükör feletti burkolatot szedd le, mert a fekete buborék alatt van a vevő, de néha az antenna mellett befolyik a víz, és elázik.

Kikötni macerás, mert két helyen is át kell írni az elektronikát.

Bekarikáztam hol szokott szétesni:

[link]

2015. jan. 7. 08:26
 8/14 Wadmalac ***** válasza:

Még az a szerencse, hogy ez a rendszer nem lesz amnéziás az elemcserétől, szóval az biztos, hogy nem az újratanítás a hiba.

Tényleg valószínűleg csak az infraled vagy az infra vevő megdöglése a hiba, az a beázás is jó tipp. Nekem Safrane van ugyanilyen immóval, ott még semmi gond nem volt, de már mondták többen, hogy örüljek, hogy ilyen immóm van, sokkal megbízhatóbb, mint a rádiós rendszerek és nem lehet róla messziről kódot lopni, mint a rádiósokról.

2015. jan. 7. 12:59
 9/14 A kérdező kommentje:
Kozsi igazad van kamera alat nem vilagit a kek lampa edig azt hitem masra vallo viszont sikerult megsertenem a vevot mert ahigy levetem kitort 1 dioda szeruseg kinomban nem tudtam hogy most nevesek vagy sirjak a renault meganetiszta viccc ugy ahogy van ja es melesleg ma mar a tavolsagi fenyszoro is ki ment belole kapcsolo nem valt beszeltem ma 1 szervizel miskolcom vannak interneten talaltam oket azt mondjak kobirjak utni belole az inditast 25000 ezer azt mondak vegyem le a motor velelot es kuldjem el postan bizonytalan vagyok
2015. jan. 7. 20:42
 10/14 anonim ***** válasza:

Szerintem olcsóbban megjavítják a kulcsot pl. itt:

[link]

2015. jan. 8. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!