Renault megane 1997 nem birombeinditani az immobiliser miat valakitudna segiteni hol szerelnek ki belole? . Kiszeretnem vetetni belole hogyan lehet?
"A taviranyito mukodik csereltem elemet bene de nem nyisa az autot"
Kapcsold be a mobilodon a kamerát, és fordítsd felé a távirányítót, majd nyomd meg a gombot. Látnod kell ahogy az infra működik.
A piros visszajelző szokott jelezni, de a kulcs tolla melletti kék infra LED a lényeg.
Az infra távirányítókkal sok a baj, le szokott törni az infra LED forrasztása a panelről, néha pedig a nyomógomb romlik el, és nem nyit. A javítása nem túl macerás, párszor kellett nekem is javítanom. Ha pedig nem nyit infrával, akkor nem kapcsol ki az immo.
Ha az infra netán működne, akkor a tükör feletti burkolatot szedd le, mert a fekete buborék alatt van a vevő, de néha az antenna mellett befolyik a víz, és elázik.
Kikötni macerás, mert két helyen is át kell írni az elektronikát.
Bekarikáztam hol szokott szétesni:
Még az a szerencse, hogy ez a rendszer nem lesz amnéziás az elemcserétől, szóval az biztos, hogy nem az újratanítás a hiba.
Tényleg valószínűleg csak az infraled vagy az infra vevő megdöglése a hiba, az a beázás is jó tipp. Nekem Safrane van ugyanilyen immóval, ott még semmi gond nem volt, de már mondták többen, hogy örüljek, hogy ilyen immóm van, sokkal megbízhatóbb, mint a rádiós rendszerek és nem lehet róla messziről kódot lopni, mint a rádiósokról.
Szerintem olcsóbban megjavítják a kulcsot pl. itt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!