Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik gumit érné meg megvenni...

Melyik gumit érné meg megvenni? Melyik jobb?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2015. okt. 24. 16:37
 1/7 anonim ***** válasza:
Ezek közül én a Hankookot venném. Az hasonlóan jó, mint a Dunlop Blu Response, azt javasolnám elsősorban, de az ebben a méretben úgy tűnik, hogy jóval drágább.
2015. okt. 24. 16:44
 2/7 szántóvető ***** válasza:

[link]

biztos hogy nyárit akarsz?szerintem felesleges most megvenni.vagy olcsóbb ilyenkor?

2015. okt. 24. 16:45
 3/7 A kérdező kommentje:
Télit már vettem tavaly(Hankook i'cept).Most nyárit akarok.Szerintem most több az akció.
2015. okt. 24. 20:36
 4/7 anonim ***** válasza:

Ezek közül én is a Hankookot választanám.

Egyébként nekem is jövőre kellene új nyári gumi. Én is arra gondoltam, hogy inkább megveszem most, mint tavasszal, mert hátha a még raktáron lévőket kiakciózzák. De nem.

Legábbis nekem elég határozott elképzelésem van. Continental, Michelin párosból vennék, esetleg ha nagyon jó áron lenne, akkor Goodyear, mert az előző garnitúrám is az volt. És kicsit nagyobb is az autóm "lába". (17") De úgy néz ki marad tavaszra.

2015. okt. 24. 20:58
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
A Falken hamar a szélére kopik, a Magyarországon gyártott Hankook-ot nyugaton forgalomba sem engedik olyan szar, a Fuldát nem ismerem, de azt sem vennék. Nyárra Dunlop, Bridgestone vagy Goodyear, télre Bridgestone vagy Michelin.
2015. okt. 24. 21:03
 6/7 anonim ***** válasza:

Előzőnek kérek sok piros mancsot. Mindenkitől.

Olyannira nem engedik a magyarországi Hankook abroncsokat nyugati forgalomba, hogy a Mercedes C-osztály gyári gumija is Hankook. Rácalmáson készült...

Ennyit a jólértesült pistikék válaszairól.

2015. okt. 24. 21:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Fulda,hankook,falken a sorrend ha ezek közül akarsz választani.A fulda német abroncs.Nagyon jó minőségűek.
2015. okt. 25. 00:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!