Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 10 millió ft-ért melyik M3...

10 millió ft-ért melyik M3 BMW-t lenne jobb megvenni? E46 vagy E90?

Figyelt kérdés

Ebben az összegben benne lenne az átírás, esetleges kopó alkatrészek kezdeti cseréje.

De van sok olyan, ami nagy szerviz után eladó.

Esetleges típushibák a két kategóriánál?

Vagy egy nem olyan felhúzott motor, de BMW 5 vagy 7 szériából?

pl egy 3.0 i?

Melyik miért éri meg?

Dízelt nem néztem, nem tetszik.

2015. jún. 10. 19:20
 1/7 anonim válasza:
100%
M-es BMW-knek irracionálisan drága a fenntartása. Ha választanom kellene akkor még a turbókorszak előtti e90-es ből választanám a 3 literes motort. (330i a jelölése) Ugyanezt a motort rakták még a Z4-es BMW-be is. Nagyon megbizható motor és az ereje is bőven bőven elég viszont 5 ös BMW-ben már nem megy annyira kiemelkedően jól, de sportos vezetéshez amúgy sem ajánlanék egy 5 ös BMW-t.
2015. jún. 10. 19:36
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
E46-ért nagyon sok 10 milla, ebből kijön egy E90 is.
2015. jún. 10. 19:39
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

2 éve vettunk egy haverommal kozosbe egy e46 M3-at. Fantasztikus kocsi. Kellemesen eros, szép a hangja, sport módban instant a gázreakciója, nem konnyen fáradnak a fékei, szépen kapcsol a kéziváltó, szinte ki sem lehet találni jobbat.

..és akkor egy kicsit a sotét oldalról. 3 nyári hónap alatt(nem spórolós uzemmódban) csak gumira kicsivel tobb mint 500e Ft-ot!! koltottunk. A szinte új fékek teljesen legyalulódtak, ezt nem cseréltuk ki, eladtuk kopottan. A diffi is elkezdett koppanni, ezt egy kozel 100ezres diffiszervízzel sikerult minimalizálni. Egyszer egy korforgalomban driftelve megállt a szervószivattyú. -90ezer. Szóval ha használni is akarod akkor inkább e46.

2015. jún. 10. 20:29
 4/7 anonim ***** válasza:
26%
vegyél egy ezres suzukit és király leszel az utakon.Én most egy elég komoly chipet tetettem a suzimba és 240-nél szabályoz.
2015. jún. 10. 20:31
 5/7 anonim ***** válasza:

A logikát nem értem csak, M3 teljesen más kategória mint egy 5-ös vagy 7-es független attól, hogy E hányas széria.

Fenntartani nem két fillér, meg mellé még benzint is kérnek rendesen, de mennek, ennyi.

2015. jún. 11. 00:08
 6/7 anonim ***** válasza:
18%
olyan m3-as bmw-t vegyél amiben 1.9tdi motor van!!!!!!!az a legjobb!!!!!
2015. jún. 11. 08:08
 7/7 anonim válasza:
63%
330i coupe e92. Esetleg m pakettal. Legjobb megoldás ;)
2015. jún. 11. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!