Ültetett terepjárókat miért nem lehet látni?
Figyelt kérdés
Gondolkodom rajta,hogy veszek hobbi célra egy régi terepjárót,és leültetem,de valamiért furcsa,hogy nem láttam igazából egy terepjárót sem ültetve. Ez miért van?Nem kapni hozzá ültetőrugót?Vagy ha vágnak belőle,akkor a nagy súly miatt már nagyon instabil az egész?2015. okt. 23. 21:52
11/14 A kérdező kommentje:
A-a,a sufni tuning ellenes vagyok,vágott,hevített rugó és barátai szóba se jöhetnek,inkább gyűjtök egy ültetőszettre 2 évet,mint hogy vágjak. Amúgy nem értem...hát ennyi erővel egy kocsit sincs értelme leültetni,mer' minek?Nekem a lényeg az egyediségen és a stíluson lenne. Egyrészt érdekelt,hogy miért nem látni ilyet,másrészt szerintem egy ültetett Niva rohadt jól tud kinézni...nem vagyok tunner jóska,de ennyi erővel tényleg,át lehet fényezni az autót,de minek?Mi értelme...kábé ilyen.
2015. okt. 24. 22:13
12/14 anonim válasza:
Tényleg. Mi értelme? Az autó arra való, hoyg közlekedj vele. A terepjáró meg ennek is egy speciális esete.
Tényleg nem vagyok képes felfogni, miért jó ültetni egy akármilyen autót - de főleg egy terepjárót.
Mi a célod?
Praktikusabb lesz tőle? Nem.
Gyorsabb lesz? Nem.
Szebb lesz? Nem.
Megemeli az IQ-dat? Nem.
Tapadnak a csajok az ültetett Nivára? Nem.
Mi értelme?
13/14 A kérdező kommentje:
Utolsó,azt kivettem a szavaidból,hogy alapból utálod az ültetett autókat. Vegyél akkor egy toyota avensist,azt kend a hajadra,hogy húúú de praktikus. Lehet Neked nem,de másoknak tetszenek az ültetett autók és az ültetett terepjárók is.Attól mer' szerinted nem szép,attól még másnak lehet az...
2015. okt. 24. 23:37
14/14 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!