500-as 2T-t szeretnék venni apumnak lehetséges?
Figyelt kérdés
ez az álma már vagy 25 éve,hogy legyen neki egy 500as 2 ütemű egyhengeres motorja. CR500 vagy KX500 esetleg MX500 vagy YZ490 jöhet ugye szóba de nem találok sehol főleg normális áron nem.én 20 éves vagyok,én is szeretnék ilyet ez a kedvenc motorunk,ágyam fölött is egy hatalmas CR500 poszter van :) 2 éve dolgozok, már 600.000 megvan rá.többet nem adnék érte szivesen.igen tudom nagyon erős,de nekem is meg faternak is kx250 van,szóval tudunk motrozni :) valakinek ötlet?2015. okt. 23. 19:27
1/3 anonim válasza:
Lehet azért találni. Mobile.de és egyebek. Ha lepukkant is, meg kell venni, mert kincset fog érni. Alkatrész van hozzá. Már most is úgy néznek rá, mint az ufóra...
2/3 anonim válasza:
Pár éve volt egy rendesen felújított cr500-asom, amit 350-ért vettem. A brutális jelzo nagyon stimmel rá. A cr250-r sem gyakori de nagyon érdemes kipróbálni, mert kétutemuek kozott fantasztikusnak számít az is.
3/3 anonim válasza:
gúglizd be, most is van egy eladó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!