Petya183 kérdése:
Golf 4 digitklímán a külső vagy a belső hőmérsékletet kell mutatnia?
Figyelt kérdés
Nekem ott is és a műszerfalon is a külsőt mutatja, ha igy nem jo akkor hol van a külső jeladója? Vagy hol keressem a hibát?2015. okt. 23. 07:56
1/4 anonim válasza:
A klímának miért kéne a külső hőmérsékletet mutatnia? Azt a számot tudod állítani, nem? A hőmérőt meg nem nagyon lehet állítgatni... Általában a külső tükör házában szokott lenni a hőmérő érzékelője.
2/4 A kérdező kommentje:
Van a műszerfalon 1, van a klimán amit állítasz és van az mellett is egy,még a kikelzőn... 5 fokban befűtök fél ora után is a kinti 6-7 fokot jelzi, ugyan azt amit az óracsoportban
2015. okt. 23. 09:48
3/4 anonim válasza:
Szia! Lehet félreértelek, de szerintem tudom mire gondolsz. A VAG csoportba tartozó márkáknál nagyon hasonló az interior az autókban, így szerintem arra gondolhatsz amit én egy Skoda Octaviaban láttam. Az óracsoportban kell mutatnia egy külső hőmérsékletet, ezen kívül kell még mutatnia a digit klímán az "autó sziluett"-en belül egy hőmérsékletet (ezt tudod állítani), illetve a sziluetten kívül pedig a kintit mutatja.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2015. okt. 23. 18:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!