Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lóg a kipufogóm, vagyis...

Lóg a kipufogóm, vagyis szóltak ma a bolt előtt, hogy lengedezik a kipufogó ahogy megyek vele. Amúgy állóhelyzetben nem látszik semmi. Lehet így vele közlekedni?

Figyelt kérdés
A gondom az,hogy 4 autószerelőnél jártam de nem tudják most elvállalni,mi meg családostól halnap kora reggel utaznánk az autóval olyan 600 km-t.Ott már szereztem szerelőt aki megcsinálja szombaton.A kérdésem az,hogy ,hogy tudnám addig rögzíteni? Sztem valamelyik gumibak lehet a ludas,elengedhetett.Van erre valamilyen ideiglenes,házi megoldás?
2015. okt. 22. 09:02
 1/9 anonim ***** válasza:
46%

Ha valahol törött, a CO bemehet az utastérbe, és ha nincs szerencséd, úgy halsz meg, hogy észre se veszed.

Ha rögzíted, akkor is.

Én meggondolnám, hova megyek vele.

2015. okt. 22. 09:13
 2/9 anonim ***** válasza:
70%
Egyedül is véleményes elindulni így (első írja miért) de a családoddal? Felelősségtudat az nem sok, igaz? Meg kellene nézni hol lóg és mennyire, bár ha látszik már szabad szemmel, akkor ott nem úgy van, hogy elrohangál vele az ember. Meg mit csinálsz ha 400 km után szakad le az egész 130-nál, esetleg ahogy aláfordul kilyukasztja a tankot?
2015. okt. 22. 09:35
 3/9 szántóvető ***** válasza:
100%
mássz alá,lehet hogy csak pár gumi szakadt el.ilyet tudsz venni párszáz forintért.gond akkor van ha a tartó fülek törtek le mert akkor nincs mihez rögzíteni.
2015. okt. 22. 09:40
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ mindenkinek,csak sikerült szerelőt intéznem itt.
2015. okt. 22. 09:52
 5/9 anonim ***** válasza:
Írd majd meg, hogy sikerült az utazás!
2015. okt. 22. 11:53
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha elszakadt a gumi, spárgával felkötöd oszt jólvan. Ha valahol kifúj annak meg úgyis hangja van,pláne a motortér alatti szakaszban. Az utastér ugyanis a motortértől kap levegőt, CO veszély akkor van, ha nyitott csomagtartóval, felhúzott ablakokkal kocsikázol. Egyéb esetben csak az előtted menők COját szívod :)
2015. okt. 22. 15:20
 7/9 A kérdező kommentje:

Megcsinálta a szerelő.Letört vagyis leszakadt a kampó a dobról,hegesztett rá egyet,különben a kipufogó jó állapotú,legalábbis ezen kívül.Átnézte sem törés,sem repedés,sem rohadás.

Köszönöm mindenkinek aki próbált segíteni!

2015. okt. 22. 18:56
 8/9 A kérdező kommentje:
2-es.Különben pont azért tettem fel a kérdést,mert fogalmam nem volt,hogy lehet-e vele közlekedni,vagy nem.Pont azért nem sz@rtam bele,mert van felelősségtudatom.Nő vagyok,ezért kevésbé értek ezekhez a dolgokhoz,ha valamit nem tudok kérdezek.
2015. okt. 22. 19:00
 9/9 anonim ***** válasza:

Első vagyok, és üzenem annak, aki lepontozott, hogy potenciális gyilkos.

Remélem, örül neki.

2015. okt. 22. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!