Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kb hány litert fogyaszt...

Kb hány litert fogyaszt kilométerenként egy Renault Thalia?

Figyelt kérdés
2010. márc. 16. 23:10
 1/8 anonim válasza:
0%
Intelingenciaháányados :) ha annyira fogyatékos lennék mint te mondanám hogy 6 litert mert 6.2 w12 es audi motor van benne te suttyó viccet félretéve Részletesebb adat?
2010. márc. 16. 23:14
 2/8 A kérdező kommentje:
Bunkók válaszára nem vagyok kiváncsi. És nem tudom h milyen motor van benne, de nem is az érdekel!!!!!!!!!!!
2010. márc. 16. 23:26
 3/8 anonim ***** válasza:

Pedig tényleg jó lenne tudni milyen motor van benne, mert hogy attól is függ. Forgalmiban P.1 rublika mellett van. Tessék kerestem gyári adatokat. Utolsó oldalon van a fogyasztás:

[link]

2010. márc. 17. 00:08
 4/8 anonim ***** válasza:
IQ-ről levén szó, akkor kedves kérdező, az előző által közzétett adatokat el kell osztani 100-zal, hogy megkapd a fogyasztást 1 km-re. Remélem menni fog. Ha nem sikerül azt is átszámoljuk neked.
2010. márc. 17. 07:08
 5/8 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

Bunkók válaszára nem vagyok kiváncsi. És nem tudom h milyen motor van benne, de nem is az érdekel!!!!!!"

De mi sem tudjuk bzmeg, és a fogyasztás attól is(!) függ. Meg még ~hatvan féle tényezőtől. Szerintem röppents fel egy kérdést erről is (Mitől függ egy motor fogyasztása?), aztán majd kopizd ide az adatokat :D

2010. márc. 17. 12:45
 6/8 anonim ***** válasza:
28%

Gratulálok okos vagy!

Egyébként egyik motorral se sokat de akkor is egy FOS a tália is meg a klió is sőt az összes '90 utáni rönó

2010. márc. 17. 15:14
 7/8 anonim ***** válasza:
nekem 1.5 dci renault volt,kangoo,ugyanaz a thalia motor is. ez a dízel 4,2-nyáron,5,1 télen étvágyú volt. a benzinest nem ismerem.
2010. márc. 17. 17:20
 8/8 anonim ***** válasza:
persze százon,azt elfelejtettem odaírni..
2010. márc. 17. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!