Benyovszky Oszkár kérdése:
Milyen eladó használt gépjármű oldalak vannak a neten?
Figyelt kérdés
A hasznaltauto.hu - t kivéve2015. okt. 21. 12:10
1/5 anonim válasza:
Nem hinném, hogy a hasznaltauto.hu-n nem tudsz megfelelőt találni. .d Amúgy a jofogas és ehhez hasonló oldalakra is előszeretettel töltenek fel efféle hirdetéseket. :D
2/5 anonim válasza:
Ami nincs fent a ha.hu-n, az olyan mintha nem is lenne.
A hasznaltauto.hu oldalon kívül nem tudok másik oldalt mondani, de szerintem már ez is túl bejáratott márkanév ahhoz, hogy a domain tulajdonosa csak úgy megváljon tőle. Meg szerintem nem is lenne annyi pénzed, hogy megvedd a Használtautó Kft-től az egész brandet úgy ahogy van.
Bocsánat, pontosan a kérdésre válaszoltam. Te eladó oldalt kerestél, nem eladó autókat tartalmazó oldalt... :P
3/5 veterán vas válasza:
Esetleg próbáld meg az eBay-t.
Elnök: Mr. Devin Wenig San José, Kalifornia, USA.
Szerencsés helyzetben vagy, a napokban esett a részvényárfolyama 0.55%-al. :)
4/5 anonim válasza:
5/5 A kérdező kommentje:
vásárolni akarok, de majd később lehet hogy eladni is.
Nem akarok weboldalt venni!! Egyesek direkt félreértelmezik.
2015. okt. 26. 16:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!