Mennyiért rakna be egy szerelő 4db porlasztót, egy adagolót, egy turbót, intercoolert?
Sziasztok!
Van egy 1.9szívódízel Volkswagenem és szeretném turbósítani.. Az alkatrészek összesen 90e ft-ba kerülne. Szerintetek mennyiért rakná be a szerelő?
Azért az nem éppen úgy megy, hogy ráaggatod ezeket és kész a szívó motor turbósítása. Te vagy az aki a szívó Caddy-vel szenved hetek óta?
Ha turbósítani akarsz akkor jobban jársz ha veszel egy turbómotort, olyat amivel szerelték a kocsidat
Más kipufogósor, stb...
Tök egyszerű, tényleg.
Aki szerelőnek tartja magát, hozzá nem nyúlna. Csákányos Józsi meg a Bekő Tóni biztos bevállalja.
Utána csak magánúton és zárt területen fogsz vele közlekedni? Mert műszakid nem lesz rá, az biztos.
"Nem olyan nagy dolog a turbósítás. Turbó olajzását is meglehet oldani egy konzollal és egy olajzócsőve"
-ja hat ha nem nagy dolog akkor miert érdeklődsz itt??akkor magad is meg tudod csinalni ezek szerint.....
-ha neked ebből áll egy turbósítás,hogy ezt meg azt "fel kell tenni",meg az a turbó olajzását megoldani ....akkor szerintem nekünk nincs miről beszélgetni.......ezeket a dolgokat neked a szerelő max a csomagtartóba fogja betenni,hogy azzal a lendülettel ahogy hoztad ,viheted is......
Szia,megoldható így ha nem elektronikus vezérlésű az adagoló,kipufogócsonk is kelleni fog,kisebb turbónyomással még az élettartama sem lesz rövid,az hogy ezt mennyiért vállalná el egy szerelő,de megvalósitható.Én egy mercedes dízelmotoron hajtottam végre,persze ha turbós vezérműtengelyt is szereznél akkor lenne jobb.A kompresszióviszony valamivel magasabb a szivó változatban,épp ezért ne akarj tulzásokba esni a teljesítménnyel,tehát a töltőnyomás kb a fele legyen a gyári turbós változathoz képest.
De ehhez olyan szerelő kell aki lelkiismerettel tud foglalkozni a beállitásokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!