Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ti vennétek igy téli gumit?

Ti vennétek igy téli gumit?

Figyelt kérdés
Keveset van hasznalca az auto szinte csak hetvegen van elöhozva most ez az amit ndm tudok eldönteni hogy kell e téli gumi vagy nem
2015. okt. 19. 11:32
 1/7 anonim ***** válasza:

Sokan ilyenkor vesznek egy téli garnitúrát és azzal járnak télen-nyáron.

Vagy megnézed ezt a videót és el tudod dönteni, hogy mikor nem érdemes elindulnod a nyárival.

https://www.youtube.com/watch?v=y8m3pzxnD8c

2015. okt. 19. 11:39
 2/7 szántóvető ***** válasza:
81%
jobb nyáron téligumival járni mint télen nyárival.akár el is adhatod a nyárit ha csak párezr Km-t mész egy évben.
2015. okt. 19. 11:44
 3/7 anonim ***** válasza:
A jég 1 km alatt is ugyanannyira csúszik, mint 1000 km alatt és a körülmények nagyon gyorsan tudnak változni, szóval én arra nem alapoznék, hogy induláskor, ott, éppen milyen idő van. Amit itt mondanak, az egy gazdaságos megoldás, akár még el is lehet gondolkozni rajta. Viszont én biztos nem csinálnám, a biztonság csökkentésével és nem csökkentek költséget.
2015. okt. 19. 12:08
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
inkább nyáron téli, mint télen nyári... én is keveset megyek, ezért mindig télivel járok, 4-5 évig simán kibírja, évente csak annyit csinálok, hogy megcserélem az elsőket és a hátsókat, hogy egyenletesen kopjon mindegyik, mert a hajtás, kormányzás, és a nagyobb fékerő miatt az első jobban kopik
2015. okt. 19. 12:49
 5/7 Tomcatters ***** válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz.. en is a helyedben inkabb télit használnék nyáron is, mintsem fordítva.. illetve vannak a 4 évszakos gumik .. opcióként :) Sosem volt olyanom így azzal nincs tapasztalatom .. Minden esetre maradnek a telen nyaron a télinél :)
2015. okt. 19. 13:01
 6/7 anonim ***** válasza:
így van, nyáron a téli nem optimális, mert kenődik és nagyon kopik, de attól, hogy egy kicsit "nyúlik" a gumi, még nem állsz bele az árokba, mint télen a nyárival...
2015. okt. 19. 13:11
 7/7 anonim ***** válasza:
#4-nél a pont, én ugyanígy használom az autóm. Nem kell elhinni a hülyeséget, hogy nyáron egy pillanat alatt elkopik a téli gumi. Az enyémekben most van kb. 50 ezer kilométer és még 3-4mm rajt a minta. Annak ellenére, hogy télen-nyáron ezekkel megyek.
2015. okt. 19. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!