Ucantseeme kérdése:
Elöbb motor utánna jogsi?
Figyelt kérdés
Sziasztok motor vásárlás elött állok és azt szeretném tudni hogy elöbb a motort vegyem meg(használtat) és azután tegyem le a jogsit vagy fordítva, kocsira megvan de sztem az teljesen más ,ti hogy csináltátok? Lehet hogy valakinek ez egy elég bamba kérdes és tudom h lesz vki aki azt irja h ilyennek minek is motor ezek keruljenek köszi :)2015. okt. 18. 19:44
1/3 anonim válasza:
Helló ! Nekem motorom van.Előbb volt motorom mint motorból jogsim.A saját motorommal vizsgáztam is.Tudod még a többiek is azt mondták akkoriban,hogy dejó hogy már van motorod is.
2/3 A kérdező kommentje:
köszi a választ, milyen motorod van? én egy honda cbr 600 ast neztem ki csak még kell várnom egy jó félévet mert még csak 23 vagyok :(
2015. okt. 18. 20:15
3/3 anonim válasza:
Nekem előbb volt jogsim, utána vettem motort.
Előtte segédmotorkerékpárjaim voltak, szóval nem akkor kellett megtanulnom. Elmentem, levizsgáztam, elmentem motort venni és kész. Nem akartam, hogy előtte benne álljon a pénzem. Persze ha valami nagyon jó vétel jött volna közben, akkor megveszem, de az olyan jó vételek elég ritkák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!