Bmw 520d e39 vélemények ismét?
kivolt vesézve,azért megkérdem a saját kérdésemben is.
Ezzel az autóval mire kell figyelni? nem számit a fenntartás annyira meg a tankolás sem,eddig egy 1.6os a4esem van és a lábam alatt annyit eszik amennyit nem szégyel:D értsétek,csak tankolom és megyek.
Na de már most ha belevágok egy 520d-be akkor ott mire kell figyelni /egyből átnézetni hogy amikor hozom haza akkor a lábán guruljon haza és ne trailert kelljen hivjak?:)
Nos nem pont annyira a kérdéshez vonatkozik, de szerintem az 520-al nem nagyon fog sok előrelépést érezni a mostani kocsidhoz képest. Akkor már egy tisztességes 30-as. Fogyasztásban nem sokkal több, ellenben ott már azért jobban érezni, hogy megmozdul valami, sosem érezni, hogy akár egy cseppet is erőlködne a motor.
Amúgy az a baj, hogy ha csak nem hagyják, hogy megbontsd akkor a pillangószelepeket úgy sem tudod ellenőrizni, igazából ez az egyetlen ami hibaforrás gyakran. Ha letörnek és beesnek a hengerbe, azok szép dolgokat tudnak művelni.
"a lábam alatt annyit eszik amennyit nem szégyel:D"
Lehet, hogy én vagyok a hülye, de ha "annyit eszik amennyit nem szégyell" alapon tankolsz, akkor miért dízel, sőt miért a lehető leggyengébb dízel??? aki olyan májer, hogy leszarhatja a fogyasztást, az minimum V8-as benzinessel veszi ezt a kocsit, nem a leggyengébb szaros sor4 dízellel...
M47D20 136 lovas motorban nincs pillangószelep probléma, az az M47TUD20-nál kezdődött (18d-122Le / 20d-150Le / 20d-163Le) valamint ez a motor még nem is CR rendszerű, hanem régi adagolós, mint a tds-ek...
mert akkora lóerőt/motort2ezres benzint nincs ahol kihasználnom.lehet h 2ezres benzinest veszek,ez a maximum:)
ja meg nem májer vagyok csak dolgozok minden mellett.
akkor már inkább a 20i, talán szívni se fogsz vele annyit, mint az 600 ezerről 300-ra visszatekert dízellel...
https://www.youtube.com/watch?v=feEU5R5Q5zw
Jó gépek ezek a benzinesek, mondjuk egy ilyet biztos nem kapsz 1,5m alatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!