Első autónak golf 4?
Figyelt kérdés
Elsö autó lenne friss jogsival 2001 11.havi 4es golf 1.4 benya 3ajtos én és a barátnöm használnánk mind2 friss jogsi szinte csak hétvégén lenne használva szülőkhöz eljárni max bevásárolni meg ugye ritkán mikor elmegy az ember kicsit messzebbre nyaralni vagy ilyesmi szoval max évi 5 ezer km ami bele kerülne2015. okt. 14. 11:25
11/14 anonim válasza:
1 henger nem indul -> túlzott kokszolódás
ez lesz az összes új benzines rákfenéje, sok idő lesz mire az emberek fejébe belerögzül hogy 80-90e km-ként ki kell takarítani a szelepeket és akkor jó lesz.
(az összes új közvetlen befecskendezésű autónál jelentkezni fognak hasonló gondok a kokszolódás miatt)
12/14 anonim válasza:
Mondjuk a kokszolódáson szerintem sokat segít ha rendszeres cserével minőségi olajjal és üzemanyaggal jár az ember, valamint nem csak alapjáraton pötyörög vele és leállítja mielőtt bemelegszik. De ugye ilyenekről szó sincs az oktatáson
13/14 anonim válasza:
Így igaz, de a mai kb 30e körüli olajcsere periódusnál nemigazán van erre esély.
Mai cikk a tegnapi írásomhoz:
14/14 anonim válasza:
30 ezer? Lehet a gyárban annyit írnak elő, de akor be is tartja az magára vessen. Nekem lenne új autóm felőlem bármennyit irhatnak elő én 10 ezernél cserélném mint most is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!