Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első autónak golf 4?

Első autónak golf 4?

Figyelt kérdés
Elsö autó lenne friss jogsival 2001 11.havi 4es golf 1.4 benya 3ajtos én és a barátnöm használnánk mind2 friss jogsi szinte csak hétvégén lenne használva szülőkhöz eljárni max bevásárolni meg ugye ritkán mikor elmegy az ember kicsit messzebbre nyaralni vagy ilyesmi szoval max évi 5 ezer km ami bele kerülne
2015. okt. 14. 11:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
30%
Évi 5000km-ért szerintem eleve kár autót venni,de ha már veszel semmiféleképpen se az 1.4-es motorral....mint a harmat olyan gyenge és semmivel sem fogyaszt kevesebbet mint az 1.6.......ami egyébként egy szintén olyan motor amivel nem kelk 4-es golfot venni!
2015. okt. 14. 13:08
 2/14 anonim ***** válasza:
24%
A kocsi maga jó választás, ha van pénzed egy normális állapotút megvenni. 1.4 viszont gyenge. 1.6 16v-t vegyél.
2015. okt. 14. 13:23
 3/14 anonim ***** válasza:

Ilyen kevés futáshoz egy kisebb márka is megteszi szerintem.

Nekem Clio van, szintén 2001-es. Ez egyel kisebb kategória de olcsóbb mint a golf és jól felszereltek a Cliók.

Ez az 5000km évente olyan kevés hogy nincs is mitől elromoljon tehát ha nem leharcoltat veszel akkor ugyan olyan megbízható mint bármely más autó.

2015. okt. 14. 15:20
 4/14 Petya183 ***** válasza:
25%
Először én se hittem hogy az 1.4 gyenge...aztán kipróbáltam egyet....maradtam az 1.4 F Astránál 60LE de 2x annyi ereje volt mint a Golfnak...
2015. okt. 14. 15:59
 5/14 anonim ***** válasza:

Szülőkhöz akar vele járni, nem gyorsulási versenyre, emberek...

Az viszont tény, hogy az 1.6-os fogyasztása csak kicsivel több. Az 1.4-gyel sincs semmi baj. De ti maradjatok csak a TSI motorjaitoknál, mer' az jól megy, az biztos jobb. Amikor azok a roncstelepen lesznek, mi még mindig az 1.4-es és 1.6-os kocsijainkkal járunk.

2015. okt. 14. 16:06
 6/14 Petya183 ***** válasza:

TDI...

TSI-t az életbe nem vennék...

Ausztriában élek , itt is van kereslet bőven a régi kocsikra de az 1.4 Golf 4-ből van a legtöbb, lóf**z pénzért, és senkinek nem kellenek...az a 75 LE kb 50-nek érezhető ami 6000fordulatnál jelentkezik kb...

Amit leirtál arra persze jó de a 8L-es fogyasztás miatt biztosan nem ajánlom.

Swift

2015. okt. 14. 16:15
 7/14 anonim ***** válasza:
Nézed át szerelővel megvétel előtt, és mindent amit szokás cseréltess ki megvétel után. Úgy már jó választás.
2015. okt. 14. 17:06
 8/14 anonim ***** válasza:
Benzinesben gondolkodtam. Azt tudom, hogy a TDI-k jók. De benzinesben az 1.6-nál szerintem nincs jobb választás. Persze szép és jó a TSI, de csak addig, amíg tönkre nem megy benn valami.
2015. okt. 14. 18:01
 9/14 anonim ***** válasza:

TSI-vel kapcsolatban:

1, Golf 4 ben nincs TSI

2, Az első generációs TSI-kel volt sok probléma a láncnyúlás miatt meg a kokszolódás illetve a kompresszorosokkal volt még gond, golf 6-7 ben már jobbak és a fogyasztásuk is szép(2. és 3. gen.).

3, tudni kell használni a turbo benzinest hogy hosszú életű legyen.

2015. okt. 14. 18:45
 10/14 anonim ***** válasza:
A hatos Golfban sem oldották meg. Gondolom nem hallottál még arról, hogy 1 henger nem indul el első indításra. Ha jó lenne a hatos Golf, akkor már rég azzal futkoznék. De sajnos nem, így maradtam a jó öreg 1.6-os ötösnél.
2015. okt. 14. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!