Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Derbi senda xtreme 50- kell...

Derbi senda xtreme 50- kell regadó? Vagy a kismotorra kell?

Figyelt kérdés
Vagy ha veszünk használtan egy kismorort akkor mit kell utána fizetni még? Majd szeretnék venni egyet derbit de akinek van annak sokat kellett javítania? Mi a véleményw erről a motorról? Bocs hogy eltértem a témától.
2015. okt. 11. 20:21
 1/4 A kérdező kommentje:
Bocs a helyesírásért.
2015. okt. 11. 20:23
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem kell regadó.

Lényegében : pénzt nyújtasz át,majd 2 tanú mellett aláírtok 1 papírt amiben az addigi tulaj leírja,hogy "én xy eladom yx-nek xy típusú xy alvázszámú xy évjáratú xy köbös motort" (és egyebek magyarul adásvételi) ,amikor az megvan vagy írtok még egyet és egyik nálad másik nála ,vagy fénymásolás.

Majd elmész egy biztosítóhoz egy kötelezőért és gyors befizeted majd vezeted.

Vagy neten gyors kötsz egy biztosítást.

Igazából nem túl szabályos megvenni és vele menni biztosítás előtt ,ezért divat 2-3 nappal későbbre írni az adásvételit (magyarul ha 11.-én veszed ,akkor dátumnak 14.-ét írsz) így attól él,és írtok egy fecnit ,hogy kölcsönadja neked ,és addig kölcsönszinten él.

2015. okt. 11. 20:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha 50 köbcentis akkor csak kötsz rá egy biztosítást és mehetsz is.
2015. okt. 11. 20:54
 4/4 A kérdező kommentje:
Tehát akkor nem kell átiratási költséget fizetni? Amúgy én még nem vagyok 18, akkor is aláírhatok?
2015. okt. 11. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!