Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megéri megvenni ezt a motort?...

Megéri megvenni ezt a motort? (aprilia rs50)

Figyelt kérdés

[link]

475.000Ft ami az új ár fele. viszonylag nincs is sok kilóméter benn. vagy inkább az újjat kéne megvenni??

2010. márc. 15. 22:18
1 2
 11/17 anonim válasza:
első voltam. szóval énis simsonoztam...nyomába sem ér ezeknek a vasaknak. 50es...naés?...fogyasztásra simson, menettulajdonságra pedig nagyobb testvéreikre hajaznak. Árát tekintve pedig csak annyit, hogy olyan motort ami nagyobb, de így néz ki igencsak 6nullával végződő szám felett kaphat az ember. mellesleg itthon a korlátozások közeltsem kifizetődőek. pl lerakod A korlátozottat...szintén marhadrága ha új motort akarsz 4T, csillog villog, stb... de 2 üteműek meg bőven ottvannak hogy megintcsak nemvezetheted, pl Gasgas SM250 72hp, korlátolt 35ig szól. Szóval amíg korlátlanra nemrakhatja le valaki nincs értelme 50esnél nagyobbat venni. 400ért lehet venni 1-2éves aprilia, derbi és egyéb minarellivel szerelt gépeket. 3 év gyári garancia van rájuk. És maximum annyi meghibásodás, hogy kiégnek az égők, láncot utána kell húzni vagy gyertya csere. Robogót nemajánlom semmi szín alatt. Apró kerekek (igen 15" alatt nyugodtan hívhatjuk aprónak), bejáratás alatt pocsék fogyasztás és utána sem mondanám überistenkirálynak (nemjobb mint az említett !motor! kinézetű ezközöknek) + kanyarodjatok robogóval ;D. Megnézem hogydöntötök vele olyat mint egy 50es speeddel vagy sm-el ;). Továbbra is azt mondom, hogy első lépésnek az ilyen motorok kiválóak. Soknyeklett panelparaszt kölök azzal a gondolattal hoyg ő mekkora motoros ráhuppan egy 125ös speedtáltosra, és hoppá a szemét motorosok meghalnak és veszélyes meg hűha...ilyenekmiatt van előítélet a motorosokkal szemben.
2010. márc. 17. 16:48
 12/17 anonim ***** válasza:

Én azt mondom h keresgess DERBI téren!!!

Derbi GPR 50 v Derbi Senda: azonbelül van R,X-treme, X-race, DRD

Szerintem a Derbi a legjobb ár/megbízhatóság arányában.

www.derbi.com

itt fenn van minden motor ami kijött a derbitől

2010. márc. 18. 17:39
 13/17 A kérdező kommentje:
pont egy éve írtam ki :D most kezdtem el a tanfolyamot
2011. márc. 15. 19:41
 14/17 anonim ***** válasza:

Akkor sok sikert hozzá és jó motorozást! :)

Végre jó idő, lassan én is elővehetem a nagyvasat. :DD

2011. márc. 15. 23:46
 15/17 A kérdező kommentje:

Köszi szépen, viszont :D

amúgy most látom, hogy kamuztam egy kicsit..

"köszi a válaszokat. most tettem le a kismotor vizsgát, most simsonozok de unom, hogy mindig javítani kell. :S"

igaz, hogy simsonoztam, de csak az udvarban, mert jogsi még nincs:DDDD

2011. márc. 16. 18:39
 16/17 anonim ***** válasza:
Belefér.
2011. márc. 16. 20:54
 17/17 anonim válasza:
Én 2006 Yamaha TZR-t vettem, és semmi gondom vele...Hanyagold ez az ócska márkát.
2012. júl. 14. 00:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!