11.000. km azért nem oly.an kevés. Főleg 2éves motornál. Szerintem keress másikat mert 20.000nél számolnod kell még egy 100assal így 50eseknél. Nézz körül Derbi GPR ügyben. Szerintem kicsit megbízhatóbb mint az aprilia. Bár ugyanaz a minarelli blokk...de személyszerint szivesebben ajánlom ezt a márkát. Tapasztaltabbak és ellenben yamahával és apriliával nem fejlesztenek a praktikusság ellen. (pl aprilián láttam kipuffot ami gyári és az indexet melegíti, srácnak félévután szép fekete indexe volt)
2010. márc. 15. 23:07
2/17 anonim válasza:
Félmillió egy kávédarálóért??
Vegyél egy robogót vagy simsont, a fenntartási költsége töredéke ennek. Aztán pár év múlva leteszed a nagymotor jogsit és vehetsz valami komolyabb gépet. Komolyan mondom, meg fogod bánni. Persze ha anyuék fizetik a fenntartását akkor visszavonok mindent. :D
2010. márc. 15. 23:36
3/17 anonim válasza:
Semmilyen hobbijárművet nem éri meg megvásárolni.
Ami egy 50cm3-es motort illet ennyiért, azt meg végképp. Ha übertuning 20 le-re hegyezett motor lenne, akkor is csak 50-es lenne. Ennyiért le lehet A-ra jogsizni és valami öreg japót venni, ami, ha szétesésre is áll, akkor is sokkal erősebb, gyorsabb, stb.
2010. márc. 16. 10:28
4/17 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. most tettem le a kismotor vizsgát, most simsonozok de unom, hogy mindig javítani kell. :S nagymotort nem szeretnék, csak ameddig kocsi nincs, eltudjak menni a 20km-re lévő iskolába
2010. márc. 16. 16:04
5/17 anonim válasza:
hát én se venném meg.Azért egy 2008 as motorban 11000 Km sok!
Meg az árát is sokallom akkor inkább vegyél egy új robogót vagy ennyiből már egy elég jó állapotú Simsont vehetsz amihez hozzá se kel nyúlni.
2010. márc. 16. 16:31
6/17 anonim válasza:
vagyis ennek az árnak a töredékéből!
2010. márc. 16. 16:32
7/17 anonim válasza:
Az én Simsonom 80-ban van (40 ezres vételárral együtt) és soha semmi baja, 3 litert eszik... Imádom.
2010. márc. 16. 18:17
8/17 anonim válasza:
Az előbbi vagyok
Azt még hozzátenném hogy a Simsonnal énis napi 40 km-t megteszek suliba oda-vissza.
Egyébként egy normál állapotú Simson 100x tartósabb és megbízhatóbb mint ez az Aprilia
2010. márc. 16. 18:19
9/17 anonim válasza:
Utolso valaszolo mar nahogy azt mondo hogy a simsonod tartosabb mint egy korszeru aprilia ezt csak meseld a magadfajtaknak....
2010. márc. 16. 19:46
10/17 anonim válasza:
"most simsonozok de unom, hogy mindig javítani kell"
Ezt is ugyanúgy javítani kellene majd, csak az alkatrészárak egy-két számjeggyel húzósabbak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!