Suzuki Swift Immobliser?
Figyelt kérdés
Azt mondják, hogy az ilyen kulcsokban van immo chip: [link] .
Vagyis akkor az autóban kéne hogy legyen egy immobliser vezérlő.: [link] Rájöttem hogy a kulcsot előgyújtáson, gyújtáson, és a motor járásakor is ki lehet húzni a kulcsot. Ha beteszem a gyújtáskapcsolóba a kulcsot kb 2 mm-t elfordítom a kulcsot, kihúzom a kulcsot és csak a hegyét dugom bele. A hegyével elforgatom gyújtásig és a CHECK ENGINE felirat elkezd villogni. Nem mertem ráindítani, mert csináltam már ilyen hülyeséget, és nem lett jó vége.
Szóval az lenne a kérdésem hogy van e benne immobiliser, és ha van, akkor hol a vezérlő, valamint ha ráindítok a pár sorral fentebb említet módszerrel akkor befog-e indulni ?
(Suzuki Swift 1.3 GLX Sedan [2000])
2015. okt. 10. 22:19
1/2 anonim válasza:
A kormányburkolatot lebontva könnyen ki lehet deríteni. Ami immós abban ugyanis a gyujtászár körül van egy kis műanyag gyűrű amiből egy kábel jön ki ami az immo modulba csatlakozik. Ha az nincs akkor nem immos, ennyire egyszerű. Azt hiszem suzukikban van külön kis kulcs embléma ami az immo problémát tudja jelezni a műszerfalon, a check engine nem fog tőle villogni, de ebben nem vagyok biztos. Ha nem érzékeli a kulcsot az immo akkor csak annyit veszel észre, hogy az önindító teker, teker, teker, de nem indul a motor. De ha bedugod a kulcsot rendesen akkor ugyanúgy be kell indulnia mint általában.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ... Egyébként külön kulcs jel nincs neki a műszerfalon.
2015. okt. 31. 19:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!