Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Véletlenül átmentem egy...

Véletlenül átmentem egy padkán, sérülhetett ettől valami az autóban?

Figyelt kérdés
Csak egy kerékkel, maximum 20-25 km/h-val mentem át rajta és persze nem az utak mentén lévő magason, hanem egy elég alacsonyon, amin egy jelzőlámpa volt... Az autóm szedán, nem nagyon alacsony és hazafele a félórás úton nem éreztem semmit se, nem rezgett, nem adott ki semmi hangot. Valószínűleg fel se mentem az egészre, max a szélére.
2015. okt. 10. 17:12
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

minden lehet...még az is, hogy megúsztad..

én azt tenném, hogy megemelném azt az oldalt, ami kapott a járdasztigettől...amennyire engedi az emelő...(biztonsági bakot persze kell alá tenni), és egy kézilámpával megsasolnám,..belül sérült-e a felni, vagy az olajteknő, esetleg az alja valahol...ha lekaparta a dukkót, akkor ideiglenesen bekenném zsírral, aztán majd szervíz..

de ezt én tenném...a többi rád van bízva természetesen.

2015. okt. 10. 17:36
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy az első írja. Nézd meg az abroncsot is nem-e sérült.
2015. okt. 10. 20:33
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha nem érzed, hogy üt a kerék stb, akkor lehet megúsztad, persze kimérve lehet csak biztosat mondani. Egyéb sérülést meg szemrevételezéssel is lehet látni, ha festés sérült stb.

Kétlem, hogy ettől gond lenne, főleg, hogy hány embert látok a járdaszegélyeknél úgy parkolni, hogy egyik kerék rajt, stb azokra is lendületből szoktak felmenni, az tuti nagyobbat üt oda.

2015. okt. 10. 23:35
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Pár napon belül megvizsgálom, de valószínűleg ezt megúsztam, mert első ránézésre minden rendben, az alja biztos, hogy nem ért le. És a kerék is oké, illetve a felfüggesztést is nézegettem és hibátlannak tűnik. Ma is mentem vele 60 kilométert és tökéletesen futott
2015. okt. 11. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!