Hanyas sorozatú BMW-t lenne érdemes vásárolnom a hasznát autók piacán?
Sziasztok.Nem igazán vagyok és értek a BMW kocsikhoz. Ahogy nézegettem az E36 316 és 318 terjedt most el kishazánkban a használt autók piacán.
Lényegében arra lennék kíváncsi,hogy melyik BMW-k ajánlottak egy olyan vezetőnek,akik nem rendelkeznek kíváló autószerelői tapasztalattal,nem kívánnak luxus mértékű kiadásokra költeni,tehát elfogadható árakban legyenek a bontott vagy új alkatrészek.
A többinek abban igaza van, hogy vannak a majmok, akik csak azért vesznek BMW-t, mert a szomszéjdnak is van hejj, na ők úgy mondják, hogy béjjemvéj.
De vannak a korrekt autórajongók, akiknek zsigerből tetszik a BMW, mint ahogy az Audinak, vagy a Hondának és más márkáknak is megvan a megrögzött tábora, ők normálisak, legalábbis autós szempontból és van közöttük autószerelőtől orvosig minden. Ezt el kell fogadni.
Ha érdekel a márka, nagyon könnyű elindulni, csak beírod a keresőbe, hogy BMW. Indulásnak már jók a wikipedia oldalak is.
Például [link]
sok autósmagazin is foglalkozik BMW-vel, akkor jársz a legjobban, ha tudsz németül, vagy angolul, a magyar autós sajtó bulvár szinvonalú, ahol a szakértelem kimerül annyiban, hogy megtanulták az autótípusokat és hogy melyiket mikor gyártották, de műszaki tudásukat a nyugati autósirodalomból próbálják összeollózni. Ezért is jársz jobban a külföldi oldalakkal.
"Én nem szóltam be senkinek se,csupán kérdeztem,azért van kitalálva az oldal."
Bocs kérdező, ezt nem neked írtam, hanem az előttem válaszolónak.
Ezt a kettőt néztem ki.
Érvényes magyar okmányokkal,szervizkönyvel.
Az első 140 lóerős,de furcsa módon a rendszámtábla ki van takarva..
A második már csak 116 lóerős,de a rendszámtábla látható.
Nem tudom az ár mit tükrözhet képek alapján nem látok rajtuk hibát,de a valóságban biztos vannak azért turpisságok,bár nem tudom ha van szervizkönyv akkor elvileg minden nagyobb jellegű hibának benne kellene lennie.
Ember, ezek 20 éves pusztulatok.
"És igen a célom a csajozás is lenne vele. Miért is ne? :)"
Hát nem fognak utánad repdesni a nők az biztos. Ha már nőben is olyan alacsonyra teszed a mércét, hogy olyan legyen aki a kocsid miatt kedveljen meg, akkor így elég nagy pofára esés lesz belőle. Azok a nők akik a kocsiba esnek bele és nem a sofőrbe, azokhoz nem elég egy ilyen kocsi 20 éves bontószökevény, már ne is haragudj.
Említetted hogy minőséget is szeretnél, és a linkelt kocsik ezt a fogalmat igencsak mérsékelten merítik ki.
Ennyi pénzért lehet venni akár valóban minőségi kocsit is, ami nem 20, meg ki tudja hány éves.
Azok akik azt írják, hogy ilyen autókkal tapadnak rájuk a nők, azoknak az esetek többségében még autójuk sincs, ezt jobb ha tudod. Mint ahogy azt is, hogy egy új 3-assal sem fognak automatikusan rád tapadni a csajok.
Ahhoz nem ilyen fajta autók kellenek, hanem olyanok, amik a nőknek is tetszenek, de mégsem kifejezetten női autók. Az sem árt, ha drága az az autó, pl. Aston-Martin, Maserati, ezekkel már sikered lenne.
Ha az olcsó autók között akarsz olyanokat, amikre buknak a fiatalabb csajok, akkor olyat kell keresni, ami direkt sportautós kinézetű (majdnem sportautó) itt egy pár:
Mitsubushi Eclipse [link]
Hyundai Coupe [link]
Toyota Celica [link]
De ezek is csak akkor működnek a csajozásban, ha fiatal vagy, max. 22-23 éves (vagy idősebb, de fiatalosabb kinézettel).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!