Kicserélik a jótállási jeggyel rendelkező akkumulátort?
Kösd föl a gatyót;) mert akad olyan üzlet, ahol azt tartják, hogy a vásárló nem egyéb, mint egy terrorista/nyerészkedő/alkatrészrongáló hülyegyerek.
Ne hagy magad felhúzni, legyél kitartó!
Sok szerencsét.
Bizonyos termékekre 12 másokra 24 hónap a garancia. Nem kell szakvélemény,csak a jótállási jegy vagy a blokk.
Ha pampognak kérd a panaszkönyvet,ha nem adnak irány a jegyző! Ez a menete!
5.-nek.
Ha arra a termékre szól a gari és nincs látható sérülése/hibája a bolt vagy helyben cseréli vagy elküldheti vizsgálatra,de a korrekt helyek nem xaroznak vele,főleg mivel drága és bonyolult. Egy fél millás plazma TV-nél persze vizsgáltatják,mert ott már megéri,de egy akksi...
kicserélik, nem kell aggódni..
de... nem egy esetben fordult már elő, hogy a versenyző visszaviszi pár hónap után..kap egy másikat, aztán az is letérdel..
kiderül minden esetben, hogy a fogyasztás nagyobb, mint a töltés..télen cseréltem akksit, atomerős vartára...de ment a tompított, a fűtéshez a ventillátor, az ablakfűtés, az ülésfűtés, és álltam a Hungárián, meg itt-ott a dugóban..mivel automata, állandóan álltam a féken...úgyhogy a csere is letérdelt..
visszavettem néhány terhelést, feltöltöttem, azóta nincs baj..a boltban mondták, hogy az előző akksi jó volt..
az eladó nem tudja kimérni, ha igen akkor az barkács...nem hiteles..
aj, a generátor nem biztos, hogy mindent bír adott időben..sűrű indítózás, állandó világítás, rövid út, az is dugóban..rémálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!