Mikor hibás az injektor?
Figyelt kérdés
van egy renault 1.5 dci-m és érdekelne hogy mi alapján tudom megállapítani hogy cserés az injektorom? néztem videókat és láttam hogy ha leszedem az injektor tetejéről a gumi csövet akkor kiderül h jó e vagy sem.
Akkor jó ha jön gázolaj az injektor tetején lévő csőből? úgy értem hogy ahogy "zakatol" a motor úgy jön a gázolaj az injektorból.
2015. okt. 9. 00:26
1/4 anonim válasza:
Azzal nem tudsz megállapítani semmit! Ki kell szerelni és elvinni egy szakműhelybe beméretni. 2-3e Ft/db.
2/4 anonim válasza:
Hát ha mondjuk ha nem működne az autó, akkor esetleg van értelme szétszedni. De ha megy, akkor miért kell elrontani?
3/4 anonim válasza:
Hallani is lehet ha már utáncsöpög bele kopog vagy dadog az alapjáratba néha. Ha romlik a porlasztási kép elkezd füstölni és csökken a teljsítmény. Ha az alapjárat elkezd zitmusosan ingadozni az is utalhat porlaszóra, bár lehet adagoló is. Ha az alapjásat síma nem kell bántani. Ha rutmust jár, nem egyenletesen kopott porlasztókra vagy adagolóelemekre utal. Ha már nagyon kopott, becsöpög a csúcs és alapjáraton néha belekoppant vagy még egy utemet rak bele. Kihallatszik ha figyelsz rá. Egyenletesnek kell lenni.
4/4 anonim válasza:
Nagyon okos a tetfonom. Tehát ha ritmust jár az egyenetlen kopásra utal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!