Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi történik, ha veszek egy...

Mi történik, ha veszek egy autót, de nem mondta meg, hogy hibás az autó?

Figyelt kérdés
Mi történik, ha veszek egy autót kifizetem, megírjuk az adás-vételit.. Később kiderül, hogy hibás volt az autó, de ő ezt eltitkolta? Visszalehet perelni a pénzt vagy valami? Trollok hagyjanak!!!!

2015. okt. 6. 18:44
 1/5 anonim ***** válasza:
77%
Erre találták ki az állapotfelmérést. Zsákbamacska enélkül.
2015. okt. 6. 18:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem lehet. Meg kéne nézni mit vesz az ember.
2015. okt. 6. 18:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem fordulj ügyvédhez mihamarabb míg be lehet ezt bizonyítani, mert a törvények melletted állnak és simán nyerhetsz ez ügyben!
2015. okt. 6. 19:58
 4/5 anonim ***** válasza:

Eltitkolta vagy nem is volt tisztában vele? Mert ugye nagy eltérés. És kereskedő vagy magánszemély?

(Bár gondolom te vagy a Rover 414 tulajdonosa.)

De túrd fel a netet, ezek például a találatok a "hibás autót vettem" keresőszavakra (idézőjelek nélkül, mert az ugye megváltoztatja a kerest):

[link]

[link]

[link]

Egyik-másik régebbi írás esetleg azóta nem érvényes a megváltozott szabályok miatt, érdemes a dátumra is figyelni.

2015. okt. 6. 20:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Miből áll ez a hibás autó?
2015. okt. 6. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!