Jogosítvány nélkül vezettem segédmotort mögöttem barátnőm bukósisak nélkül. Elkaptak a rendőrök.1 hónap múlva 90ezres csekket kaptam. Ez reális összeg? Soha nem csináltam semmilyen törvénybe ütközőt.
Figyelt kérdés
2015. okt. 8. 00:49
11/15 anonim válasza:
12/15 anonim válasza:
A szüleid mit szóltak a csekkhez?
13/15 anonim válasza:
"a 90 ezer sajnos baráti ár, a jó barátnő ennyit bőven megér..sőt többet is."
Elég szar lehet az élete annak akinek így kell barátnőt szerezni és megtartani
14/15 anonim válasza:
"Elég szar lehet az élete annak akinek így kell barátnőt szerezni és megtartani"
Elég szar lehet annak az élete, aki egy fórumbejegyzés alapján ítél el másokat. XD
15/15 Ookami-sama válasza:
Azért nem kell ekkora dobra verni, én évekik vezettem babettát jogsi nélkül, mert szegények voltunk egy 60-ezres jogsihoz, egyszer kaptak el, és mivel látták, hogy bukósisak láthatósági mellény, és minden rendben van, meg nem vezetek szarul, csak "Ejnye-ejnye"-volt, igaz a babetta nem valami veszélyes járgány, főleg, hgy biciklivel lehagyja mindenki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!