Melyiket választanátok? E39 520d (limusin), e46 320d (limusin), audi tt 225paci, esetleg más márkák?
Ezt a 20d-t néztem, szép autó. :) Nekem legalábbis bejött és elég jó állapotban is van.
Bár végül Superbet vettem.
22F
Egyébként 9,9 másodperc a 0-100. Tehát korrekt gyorsulást tud, vezetni meg a precíz kormány, feszes futómű, hátsókerék hajtás miatt élvezetes, szóval még chip nélkül is élvezhető autó, nyilván a TT sokkal gyorsabb meg kisebb is, de ez nem is az a kategória. Meg a TT-k összkerékkel és erősebb 1.8T motorral 1.8MFT körül vannak. És előbbi kérdésedre válaszolva, igen, ez a motor van az A4-ben is, csak nem a kihegyezett 225LE változat. Egyébként nekem is ilyen 1.8 motor van és jó. De az A4Q is drágább (mert fiatalabb), mint a pre-facelift.
Amúgy mennyiért keresel autót?
Autóimádó és a 320D :) vagy 520D :)
23i, 25i, 28i, 30i motorokkal már az igen kategória (20i nem, mert abból is egy kicsit túl sok van és nem igazán észrevehetően erősebb mint egy 18i).
Vannak még más Audik is, nem csak a TT, jól néz ki a 6. és 7. generáció, jó optikai tuning alapok.
#6 én semmiképpen nem csippelnék egy ilyen oreg autót
#16 ha noi név van a forgalmilyaban akkor nem kell éppen zseninek lenni hozzá, hogy beírja a noi tulajt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!