Joco5582 kérdése:
Mekkora hűtő kell egy 70-ccm-es motorhoz?
Figyelt kérdés
Nem tudja valaki, hogy hogyan lehetne kiszámolni rézcső\ hűtő hőleadását? Pontosabban mekkora radiátor kell egy 70ccm-es henger hűtéséhez. Lehetőleg "a gyárban kiszámolták és használd azt kommentelők kíméljenek" :) Köszi.2015. okt. 7. 11:01
1/6 anonim válasza:
Pedig tényleg nem tudom miert nem jo a gyári!?vagy úgy szénné lett tuningolva a motor,hogy a gyári hűtő már nem elég??
2/6 anonim válasza:
Ha hengert cseréltél vagy fel lett fúrva, nem kell hűtőt cserélni. 2mm a különbség a dugóátmérőben. Nincs sokkal nagyobb hő.
3/6 anonim válasza:
Ebben minden benne, sajnos régóta nem kapható újban.
aukciós oldalakon szokott lenni 5eFt körül használtan.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a kommenteket. A könyv használhatónak tűnik. A gyári azért nem jöhet számításba, mert ez eredetileg léghűtéses robogó volt. Nem sok helyre lehet radiátort rakni, oda viszont aligha találok gyárival pont megegyezőt. Ráadásul nem szeretném, hogy látszódjon kívülről az átalakítás. Légáramlatot tudok biztosítani az egészen biztos, ezért gondoltam a rézcsőre, mert az alapból sok hőt ad le, főleg míg eljut a blokktól a hűtőig.
2015. okt. 7. 22:19
5/6 anonim válasza:
Szerintem könyv helyett nézd meg mekkora egy hasonló motor radiátora. Én láttam párat és abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy pont akkora mint a kocsi fűtőradiátora, mitöbb kísértetiesen hasonlítanak is egymásra. Régen a szimóhoz a vartyiét szokták használni. Szivattyúzást hogy oldod meg? Vagy termoszifonos lesz?
6/6 A kérdező kommentje:
A motorban van vízszivattyú, azzal nincs gond.
Hát majd osztok szorzok mérek.
2015. okt. 8. 07:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!