Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » VW Phaeton-nal tapasztalata...

VW Phaeton-nal tapasztalata van valakinek?

Figyelt kérdés
Gyönyörűnek tartom és viszonylag jó árban is vannak (4 millió környékén már találtam olyat, ami nem futott 130 ezernél több km-t). Nem vagyok VW fanatikus, de ez tényleg nagyon szép.

2015. okt. 6. 09:41
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Egy hibagenerátor,ha van havi 100ezred csak javításra akkor vedd meg.
2015. okt. 6. 11:01
 2/7 anonim ***** válasza:
0%

Nepitelet.hu

Nyilván ízlések és pofonok,de én szép helyett inkább baromi unalmasnak mondanám!!

2015. okt. 6. 11:14
 3/7 anonim ***** válasza:

Azért nem lehet rámondani, hogy nem szép autó.

Szerintem is szép, elegáns, visszafogott autó, a felsőkategóriából. Ugyanazt nyújtja mint egy Audi A8 vagy BMW 7, mégsem fognak rád csúnyán nézni ha ezzel megjelensz valahol, hiszen "csak" egy VW, az emberek nagy része nem tudja miből szálsz ki. Aki veszi a Phaetont, az ezért veszi.

A Phaeton gyakorlatilag egy Audi A8, csak az A8-ban a karosszéria minden eleme aluminium, a Phaetonban pedig minden vas. Mondjuk ez a nagy hátránya is a Phaetonnak, mert több száz kg-vel nehezebb, olyan mint egy tank. Például ugyanazzal a 3.0 TDI motorral szerelve, az azonos kategóriájú A8 állva hagyja, a Phaeton elég lomha. Viszont sokkal bunkeresebb is mikor benne ülsz.

Én csak ajánlani tudom, a súlyon kivül nem sokkal rosszabb, mint egy A8.

2015. okt. 6. 12:02
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem is kimondottan tetszik, szerintem is szép! ;)
2015. okt. 6. 16:39
 5/7 anonim ***** válasza:
Úgy látom valakinek nagyon a phaeton-ra áll a cerkája,hogy az összes olyan válasz nullára van pontozva,ami nem magasztalja az egekbe......
2015. okt. 6. 21:05
 6/7 anonim válasza:
Ezért is gyártották a Phaetont 5.0-ás és 6.0-ás motorokkal is! Valamint a Phaetonba 3.0-ás a leggyengébb motor!
2015. nov. 20. 20:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Sajnos abba haggyak a gxartasat pedig nekem is tetszik... Jaj meg hat a fogyasztasa shamomra kicsit bajos. Na de biztonsagosabb mint egy a8 as en azt hallottam meghat sokakat zavar hogx nem repul gyengenek erzik
2016. febr. 21. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!