Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nem vesz senki fapados...

Miért nem vesz senki fapados új autót?

Figyelt kérdés
Pl. egy új kocsi alapára 6 millió, de senki sem vesz választja az alap változatot, mindenki 8-9ért hozza el. Pedig kell a fenének a kormány fűtés, metál fényezés, mindenféle komputer rendszer stb..
2015. okt. 5. 18:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
47%
Engem is zavar ezbabsok basz amit bele szuszakolnak egy autóba...parkoló szenzor meg fedélzeti computer...ugyan már...meg kell tanulni vezetni azt csókolom. Én szivesebben vennék olyan autót ami teljesen régi stílusra készül de modern technológiával...semmi érintő panel semmi max egy abs meg egy klíma és annyi...
2015. okt. 5. 21:51
 12/16 A kérdező kommentje:

"Nefélj, nem is fogsz te soha új autót venni :) "

de, most fogok. Akkor nem az alap motorral + fényezést kérek, más nem lesz.

2015. okt. 5. 21:57
 13/16 anonim ***** válasza:
47%

Mert sznobok. Ennyi. Láthatod.

Jhajj kompjúter meg hátul is el. ablak, mert lesorvad a keze a hátul ülőnek, ha mozgatja egy kicsit. Parkolószenzor.. TANULJ MEG VEZETNI TE ELB*SZOTT SZERENCSÉTLEN!

2015. okt. 7. 20:40
 14/16 anonim ***** válasza:

Mert a fapados új áráért sokkal magasabb felszereltségű használtat lehet kapni. A felszereltség pedig korántsem csak valagmelegítést jelent, hanem különleges oldallégzsákokat, forgalomkövető/veszélyfelismerő rendszereket, jobb minőségű világítást, téli-nyári gumiszettet, stb. Én céges 2008-as atommagas felszereltségű Mondeót vettem 2 éve egy alsó felszereltségű új Suzuki áráért. Ha a családom utazik velem egy frontális karambolnál, inkább ebben ülnénk. Szóval a lényeg, hogy a használt autók a konkurenciái az új fapadosoknak. Akinek meg van 10-15 millája magasabb felszereltségű újra, az miért ne vegyen?

A "mindenféle computer-rendszerről" meg csak annyit, hogy jobb egy pittyenés egy felkiáltójellel az LCD-n, mint 500km-rel később füst a motorház alól, vagy pittyegés, hogy szökik a nyomás a jobb elsőből, mint 130-nál defekt miatt fejre állni a pályán... szerintem.

2015. okt. 8. 09:51
 15/16 anonim ***** válasza:

14-es vagyok

Olvasgatom itt a kommenteket, tényleg barlanglakók lakják ezt az országot. Mintha az valami riszpekt lenne, hogy -15 fokban kapargatod az autódat, hajnali 5kor a ház előtt berregtetve a motort. Az a sznobság, hogy mocsok hidegben kikattintok az ablakon a távirányítóval, bekapcsol az álló fűtés, 15 perc múlva meg mikor indulok, se jég, se hideg, meleg a motor, meleg az utastér? Optimális a fogyasztás, alacsonyabb a kopás, nincs füst és a gyerek sem fagy meg az óvodáig... Mindig a barlanglakóknak van a legnagyobb szájuk, aztán meg zsebkendővel törölgetik a szélvédőt, meg nagykabátban feszülnek a volán mögött... Persze ha az autó nélküled be tud parkolni egy olyan helyre, ahol ki sem tudnál már szállni, ha bent ülnél (mondjuk egy Pesti parkolási közegben nem ritka), az egyenesen a sátántól való és üldözendő... idióták.

2015. okt. 8. 10:21
 16/16 anonim ***** válasza:
"Mert sznobok. Ennyi. Láthatod".....nyilván akinek volt igénye arra,hogy bármilyen extra legyen az autójába,az már sznob.....ja hogy neked valamilyen komplexusod van a zsiguliban ülve.....már ha egyáltalán van autód....
2015. okt. 8. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!