Hogy mondja el a nagyapámnak, hogy így csak kinyírja a kocsiját?
Figyelt kérdés
Mindig úgy vezet, hogy a fordulatszám SOHA nem megy 1500 fölé, gyakran inkább csak 1000 alatt marad, de mindig, emelkedőn, gyorsitásnál, és mindezt 4-5-ős fokozatban (országúton is csak ezért egy forgalmi akadály), meg állandóan panaszkodik, hogy rángat és csörög a kocsi (1000 alatt, 4-esbe) és újat akar, de mindenáron, és azzal sem vezetne másképp. amúgy 2001-es swift-je van.2015. okt. 3. 08:01
1/9 anonim válasza:
Hát így: -Nagyfater egy kicsit nagyobb fordulaton pörgesd már ezta sz@rt mert akkor nem csörög,csattog .
De nelepődj meg azon ha elhajt a pics@ba mondván,h ugyan netudjad mán annyira te nyikhaj :D az öregek ilyenek hagyd hagy csináljon amit akar nert ugysem tudsz teeni ellene...sok sikert és türelmet.
2/9 szántóvető válasza:
semmit nem tudsz tenni.majd eladósorba kerül az autó,ráaggatják a keveset használt megkímélt stb.jelzőket közben meg normális olajnyomás nélkül működött a motor.gondolom nem újonnan vette.
3/9 anonim válasza:
Az öregeket már soha nem beszéled rá, hogy hibáznak, pláne ha a makacsabbik fajtából való. Szerintem hagyjad inkább. Bár ha új turbó benzinest akar venni, akkor azzal tényleg baj lesz ilyen használatnál. Csak akkor fogja megtanulni, ha az el fog kokszolódni.
4/9 anonim válasza:
Hagyd a francba, ne bosszantsd fel az öreget, majd megcsapágyaztatja a motort, ha kifekszik, vagy nem, de akkor nem tudja eladni. Mindegy, ő pénze, ő autója, vezesse úgy ahogy akarja.
5/9 anonim válasza:
Cserélj vele helyet.
Nagyfater, ott a jobb egy, egy órán keresztül csak nézél, fülelj, figyelj. Véleményt majd utána.
Aztán vidd el autózni. felkapcsolás 2500-3500 között, üzemmeleg motornál egy-egy kigyorsítás kettes padlóval 6000-ig... meg lehet mutatni, hogy mikor él egy motor, és mikor döglődik.
Hátha megérti, hogy 1500 alatt csak gurulunk, sebességet tartunk. Gyorsításkor a fordulatszámmérő mindig legyen 2000 de inkább 2500 felett.
6/9 anonim válasza:
Ez nem így megy, nekem egy lomha kocsit 1000 km-ig kellett hajtanom, hogy betanuljon a motorvezérlő, és ne legyen lusta, de még mindig nem volt tökéletes, most már mentem vele 10-20 ezer km-t, plusz gyertya csere, szinte mindig padlózom, és most elég dinamikus lett, érzetre +20-30 lóerő, mint amikor megvettem, mert nagyon gyenge volt.
7/9 anonim válasza:
Az én nagyfaterom meg olyan volt hogy nem hagyta kb4000 aláesni az ezerkettes zsigát. Akkor még 60-nal lehetett menni településen és ritkán váltott 3-ba.
8/9 anonim válasza:
Keress neki egy használati utasítást/kézikönyvet, azokban szerepel, hogy egyes sebességekhez milyen fokozatot ajánlott választani.
9/9 anonim válasza:
beszéld rá egy dízelre. mond neki hogy egyszer te is olyat akarsz, meg mindenki dicséri omg defsza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!