Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek melyik a legelegán...

Szerintetek melyik a legelegánsabb japán autó?

Figyelt kérdés

Lehet új és régi is, a kivitel se számít.

Aki szerint nincs elegáns japán autó az legyen szíves ne fárassza magát a véleményének a leírásával.

2015. okt. 1. 18:12
 1/7 anonim válasza:
71%
Szerintem van pár.... mondjuk a legújabb mazda 6 elég elegánsnak számít, esetleg a 2009-es mazda CX-7, valamint a toyota land cruiser is elég prémiumnak számít szerintem... valamint az egész lexus család...talán a lexus ls 600h és a mazda 6 a legelgánsabbak :D
2015. okt. 1. 19:38
 2/7 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem a Honda Accord
2015. okt. 1. 20:13
 3/7 anonim ***** válasza:
71%
Vannak elegáns japán autók, csak az elegancia náluk a Lexus-al és az Infiniti-vel kezdődik, ezeknél is inkább a legnagyobb és legdrágább modelleknél.
2015. okt. 1. 20:34
 4/7 anonim ***** válasza:
71%
Japán viszonylatban nálam a Honda Accord a No.1. optikailag, azok a határozott szögletes élek, rendesen mintha katanával vágták volna :)
2015. okt. 1. 20:41
 5/7 anonim ***** válasza:
62%
Prius +
2015. okt. 1. 20:42
 6/7 anonim válasza:
71%

Lexus LFA

Nissan GTR

Honda NSX

2015. okt. 2. 00:10
 7/7 anonim ***** válasza:
Accord és Mazda 6 is elég elegáns szerintem, bár tényleg a Lexus ha már japán.
2015. okt. 4. 04:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!