Váltó probléma-csere mit tegyek?
Saját részről a váltófelújítás híve vagyok. Ugyanolyan mechanikai alkatrész mint a fűzött motorblokk maga. Azaz javarészt felújítással foglalkozó műhelyek tudják jól megcsinálni. Náluk lesz eszterga anyag és szakértelem stb.
De az autószerelőt is meg lehet érteni. Ha kiveszi a váltódat, akkor szét kell szednie az egész autót. Amíg a váltó el nem készül addig a kocsi a műhelyben foglalja a helyet - lehet hetekig, hiszen a felújításhoz rendelni kell alkatrészeket. Egy szó mint száz, ha ott a cseredarab, azonnal be is tudja rakni, így hamarabb befejezi a munkát és belekezdhet az újba.
Szerintem okos dolog mérlegelni. Típushiba ez a váltónál vagy egy egyszeri baleset v. gondatlanság. Ha nem különösebben problémás ez a típus, jó eséllyel a bontott váltó jó lesz. Tegyük fel ez X összeg. Ha a felújítás X*2 megbízható garanciás helyen akkor én kockáztatnék. Ha 20% difi van inkább újíttatnám - mert az mégiscsak garanciális.
Remélem segítettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!