Jino12 kérdése:
SOS a karbulatornal fojik a benzin! De nem a legszuron keresztul hanem a gaz bovden nyilasanal de a blokba nem folyik be! Rez szinu szelepre volt rakva?
Figyelt kérdés
2015. szept. 30. 08:09
11/14 A kérdező kommentje:
figyelj csak neked nincs mas dolgod ? szalj le erol a temarol leccives !!! mert engem idegesit de nagyon ! orolj neki hogy te tudsz irni ! csak tudod a vilagon leteznek betegek is ! akkiknek nem megy ojan konyen a tanulas mint neked ment ! lecci aba segits amit ki irtam ne pedig kulon orat adj ! ha nem tudsz segiteni akkor felejsd el hogy ide irjal !
2015. okt. 2. 12:32
12/14 A kérdező kommentje:
en nem akkarok neked rosszat en nem kotekedek veled akkor leccives te se tedd aszt !
2015. okt. 2. 12:33
13/14 anonim válasza:
Ha a fényképezőt vízszintesen tartottad akkor a karbi ferdén áll. Az lehet baj. A cső biztos oda kell ahol volt.
14/14 A kérdező kommentje:
Csak a telefon volt ferde ! De meg csináltam a benzin nem folyik ! Nem csepeg ! De viszont ugyan ugy nem indul be ! Ugye ugy indul hogy tolásra mert 1 évig nem nálam volt mert nem ithol voltam ! És elrontoták a berugoját ! Igy tolásra indul a lentkerékhez raktam egy krovát és probáltam furóval inditani ! Füst jön a kipufogóbol ! Melegszik a blok meg a kipifogó torok ! De mikor abba hagyom a furást ugyan ugy le ál ! Szóval hiába lángol be ! Mert belángol ha melegszik gondolom csak nem indul be hogy miért fogalmam sincs !
2015. okt. 3. 20:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!