Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Menet közben kattog az ABS a...

Menet közben kattog az ABS a motortérben. Mitől van ez?

Figyelt kérdés

Minél gyorsabban megyek annál gyorsabban kattog.Egy idő után letilt kigyullad a lámpa és megszűnik a kattogás, ill az ABS müködése is!

Menet közben kicsit fékezek dobálja a féket mint ahogy az ABS nek működni kell,csak nem folyton...és letilt egy idő után.. Valamikor rázza a kormányt a ha fékezek lehet h ez is befolyásolja? mi lehet az oka?

2015. szept. 29. 13:53
 1/3 anonim ***** válasza:
Valamelyik kerékfordulat jeladó rossz..Rá kell tenni diagnosztikára aztán az megmondja hol a hiba,és szétszedni cserélni.
2015. szept. 29. 14:21
 2/3 anonim ***** válasza:

valahogy emeld meg a járgányt...aztán pörgesd a kerekeket..persze gyújtást adj rá...illetve ha aknára tudsz állni, akkor mielőtt szervízbe mész, húzd szét a csatlakozókat..aztán ha megszűnt a kattogás, egyenként visszadugod... amelyiknél kattog, ott a baj..

persze a szervíz gyorsabb, egyszerűbb, biztonságosabb..

2015. szept. 29. 15:11
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem a mocim ABS-es (2015-ös ER6n), de amikor erőset fékezek, nekem is "dobálja" a fékkart/fékpedált, elég gyorsan egymás után. Majd kb 10-15km/h sebességnél kikapcsol az ABS, mert ilyen kis tempónál már nem tudja kiszámolni a dolgokat (gondolom én).
2015. szept. 29. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!